به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید علی بحرینی مقدم، معاون امور اقتصادی استاندار خوزستان اظهار کرد: تسهيلات اختصاص يافته به مشاغل خانگی در سال 96 افزايش يافته است و اگر برای جذب اين اعتبارات برنامه و سازوكاری نداشته باشيم، در جذب ديگر اعتبارات نيز با مشكل مواجه خواهيم شد.
وی افزود: با توجه به اينكه جذب اعتبارات مشاغل خانگی در سال گذشته به صورت كامل انجام نشد، باید كارگروهی با حضور نمايندگان سازمانها، بانكها و اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعی تشكيل و علت جذب نشدن اين اعتبارات بررسی شود.
بحرینی مقدم با بیان اینکه با تشكيل كارگروه موردنظر باید شرايطی را فراهم كرد تا فرآيند تاييد پروندههای مشاغل خانگی كوتاه شود، بیان داشت: برای اعتبارات 32 ميليارد تومانی سال جاری مشاغل خانگی در خوزستان نيز بايد برنامهريزیها به گونهای باشد كه بیش تر این اعتبارات جذب استان شود.
معاون امور اقتصادی استاندار خوزستان گفت: فرمانداران باید در بحث طرحهای مشاغل خانگی و جذب اعتبارات فعال شوند، همچنین باید دستگاههايی كه آمار قابل قبولی در اين زمينه ندارند نیز فعال شوند و در صورتی كه هر کدام از دستگاههای اجرایی استان مشكلی در فرآيند اجرای طرح مشاغل خانگی دارند، در جلسات كارگروه اين مشكلات را آسيبشناسی کنند.
وی با اشاره به اینکه دستگاههایی که همکاری لازم را در بحث مشاغل خانگی ندارند معرفی شوند، تصریح کرد: ماموریتی مهم تر از بحث اشتغال در سال جاری نداریم. اگر دستگاههای اجرایی بخواهند به این کندی عمل کنند نمیتوانیم تا پایان سال خروجی مناسبی داشته باشیم.
این مقام مسئول اذعان داشت: اگر دستگاههای استان همکاری لازم را در زمینه اجرایی این طرحهای مشاغل خانگی نداشته باشند، حتما به دستگاههای مرکزی در تهران اعلام خواهیم کرد.
سید علی بحرینی مقدم با بیان اینکه دستگاههای اجرایی باید به همان میزان که در زمینه اشتغالزایی فعال هستند، از تخصیص اعتبار بهرهمند شوند، اظهار داشت: حضور نداشتن برخی دستگاهها از جمله شرکتهای نفت، ملی حفاری و سازمان آب و برق در جلسات شورای اشتغال قابل قبول نیست.
انتهای پیام/گ