وی افزود: مدیران ما با دقت برنامهها و قوانین را عمل نمیکنند. دلیل آن است که مدیران بر اساس تجربه و سلسله مراتب انتخاب نمیشوند و تجربه، آگاهی، مهارت و درک لازم را ندارند. علیرغم نبود چنین ویژگیهایی وقتی شروع به کار برای کسب تجربه میکنند یک مرتبه آنها را عوض میکنیم که نتیجهاش وضعیت فعلی کشور میشود.
نایب رییس اول مجلس بیان داشت: البته جامعه و رسانههای ما توقع تغییرات مداوم در سطح مدیران را دارند حال اینکه مدیران به محض کسب تجربه عوض میشوند.
پزشکیان درباره میزان رایآوری وزرای پیشنهادی در مجلس هم گفت: به نظرم ۸۰ تا ۹۰ درصد از وزرای پیشنهادی میتوانند از مجلس رای اعتماد بگیرند.
وی در ارزیابی از تیم اقتصادی دولت دوازدهم نیز بیان داشت: به نظرم تیم اقتصادی معرفی شده نسبت به دولت یازدهم تفاوت آنچنانی نکرده است تنها آقای نعمتزاده و طیبنیا عوض شدهاند که آقای طیبنیا فردی با سابقه و علمی بود که به نظرم وجود ایشان برای دولت بهینه تمام میشد. البته دلیل تغییر ایشان را باید از دولت پرسید.
نایب رییس اول مجلس افزود: به طور کلی اگر تیم اقتصادی گذشته معرفی میشد و دولت نقاط ضعف را اصلاح میکرد بهتر از این بود تا افراد جدیدی معرفی شوند و بعد از چهار سال بررسی کنیم که آنها چه کردند و چگونه اشکالات را برطرف نمودهاند. این از همان مشکل نشات میگیرد که ما با فرض حل شدن مشکلات با تغییر افراد مدیران و وزرا را عوض میکنیم.
نماینده مردم تبریز در ارزیابی از میزان تحقق برنامههای اقتصادی دولت در چهار سال آینده گفت: در حال حاضر ما در سطح منطقه و در داخل کشور مشکلاتی داریم که باید با هماهنگی تمامی تلاشها را در جهت رفع این چالشها به کار گیریم به گونهای که با افزایش مشارکتهای عمومی و دعوت از کارشناسان در جهت رفع چالشهای داخلی حرکت کرده و در این راه از تجربه، علم و توان کارشناسی استفاده کنیم.
پزشکیان اظهار داشت: در صورت اصلاح نکردن چالشهای خارجی موفقیتی نیز حاصل نمیشود، اینها همه به نحوه مدیریت صحنه باز میگردد، اینکه چقدر مسئولان در راس قوا، حوزههای علمیه، روحانیت و ارگانهای مختلف جامعه مهارت لازم را دارند تا این وحدت و هماهنگی و مشارکت را بالا ببرند، هماهنگی که متاسفانه وجود ندارد و همه منتظریم تا از یکدیگر عیب بگیریم و همدیگر را تخریب کنیم.
وی ادامه داد: در مورد وضعیت اقتصادی کشور اگر وزیر پیشنهادی علامه اقتصاد هم باشد نمیتواند در محیط پرتنش برنامهها را پیش ببرد. اکنون کار تیمی حرف آخر را میزند. تیم اقتصادی باید با یکدیگر هماهنگ باشد تیمی که تنها منحصر به دولت نیست و مجموعه متغیرهای سیاسی بر روی آن اثرگذار هستند.
پزشکیان در مورد لابیهای نمایندگان با وزرا نیز گفت: لابی چیز جدیدی نیست که تازه امروز دیده شده است. قبل از بررسی صلاحیتها نیز نمایندگان در زمان حضور وزرا مسائل منطقهای، توقعات و سوالاتشان را مطرح میکردند لذا آنچه شما از دور میبینید لابی صرف نیست.
نایب رییس اول مجلس با اشاره به معرفی نشدن وزیر علوم نیز تصریح کرد: بهتر بود که ایشان معرفی میشد حال که این اتفاق رخ نداده است نباید این موضوع را تبدیل به یک چالش کنیم. مهم آن است کسانی که سر کار میآیند چارچوب برنامه، سیاستهای کلی و قوانین را اجرا کنند نه اینکه بعد از انتخاب شدن کاری به کاری آنها نداشته باشیم.
انتهای پیام/