در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛وحید حسینی سرپرست کاروانسرای ماهیدشت گفت: کاروانسرای عباسی ماهیدشت در مسیر بزرگراه کربلا واقع شده است و سالانه صدها هزار زائر از کنار این مکان عبور می کنند.
حسینی با بیان اینکه تاقبل از سال 93این کاروانسرا در اختیار اداره میراث فرهنگی بود ادامه داد: از آبان ماه سال 94 کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران متولی احیای کارونسرای عباسی ماهیدشت شدو تا کنون 2میلیارد تومان برای احیای این کاروانسرا هزینه شده و یک میلیارد دیگر برای تکمیل مرمت این پروژه نیاز است.
وی گفت: این بنای تاریخی که متعلق به دوره صفویه است در فضایی به مساحت 4هزار و 500مترمربع قرار دارد و شامل 4سالن و33حجره و 3قسمت شاه نشین و یک محوطه زیبا است .
حسینی با بیان اینکه کاروانسرای ماهیدشت از قدیم محل نماز خواندن و استراحت زواری بود که به کربلا سفر می کردند گفت: اکنون کاروانسرای عباسی ماهیدشت آمادگی اسکان مسافران را دارد و اتاق ها برای اقامت مسافران و زائران تجهیز شده است و حجره ها های اقامتی این کاروانسرا دارای 14چشمه حمام و 14چشمه سرویس بهداشتی هستند.
وی با اشاره به امکانات قسمت شاه نشین این کاروانسرا برای اقامت مسافران گفت: بخش شاه نشین کاروانسرای ماهیدشت شامل تجهیزا ت هتلینگ برای مسافران و زائران است و همچنین سفره خانه این محل تاریخی در محوطه ای زیبا واقع شده و برای پذیرایی از مسافران آماده شده است.
حسینی گفت: این کارونسرا هر ساله محل گذر بیش از 600هزار زائر اربعین است و ظرفیت مناسب برای توسعه اقتصادی و گردشگری در غرب کشور را دارد و در صورت توسعه این مکان به اشتغالزایی استان کمک فراوانی می کند.
وی افزود:این مکان آمادگی برگزاری همایش ها ،نمایشگاه های تولیدات بومی و محلی و اسکان توریست ها و برپایی بازارچه را دارد.
انتهای پیام/ز