وی با بیان اینکه آموزش و پرورش انسانساز است افزود: توجه به آموزش و پرورش لازمه توسعه پایدار و تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور است.
کفراشی به نقش مؤثر معلم در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره و تأکید کرد: باید در راستای حفظ کرامت و حرمت معلم و توانمندسازی و بهروز رسانی تخصص معلمان در آموزش و پرورش تلاش شود.
رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اگر عزت، حرمت و کرامت معلم حفظ نشود، توان و تخصص معلم مؤثر نخواهد بود و باید ضمن پیگیری عملکرد و کارکرد معلم به وضعیت و معیشت معلم نیز توجه شود.
وی بر حفظ آبرو، حرمت و اعتبار فرهنگیان در مجموعه حراست تأکید کرد و گفت: حفظ عزت و کرامت نیروی انسانی ارزشمند آموزش و پرورش مهمترین وظیفه حراست است.
کفراشی کسب اطلاعات درست نسبت به سیستم را از دیگر وظایف کارشناسان حراست دانست و بیان داشت: لازمه کسب اطلاعات درست ارتباط چهره به چهره و جلب اعتماد افراد است.
وی عنوان کرد: کارشناس حراست باید مشاور امین و سنگ صبور افراد باشد و امنیت روانی و آرامش شغلی را در مجموعه کاری ایجاد کند، زیرا ایجاد ناامنی بزرگترین ظلم در حق افراد است.
رئیس مرکز حراست وزارت آموزش و پرورش جذب حداکثری و دفع حداقلی را از دیگر وظایف کارشناسان حراست دانست و افزود: اگر میخواهیم برای نظام جمهوری اسلامی سرباز پرورش دهیم باید جذب حداکثری داشته باشیم پس اگر عملکرد ما در آموزش و پرورش موجب دلسردی حتی یک نفر از نظام شود گناه کبیره کردهایم.
کفراشی خاطر نشان کرد: حراست در ادارات آموزش و پرورش باید پویا، هوشمند و پیشگیرانه باشد.
وی گفت: طرح کوا «کودک و اینترنت» در مدارس سراسر کشور به منظور آشنایی دانشآموزان و فرهنگیان با فرصتها و تهدیدهای فضای مجازی اجرا میشود.
کفراشی تصریح کرد: حراست باید بازوی قوی برای مدیران باشد و با چشم تیزبین موانع فیزیکی را بردارد و فضای فکری و بعضی از قوانین را بازبینی و اصلاح کند.
منبع فارس
انتهای پیام/ح