وی تصریح کرد: با توجه به ارتقای سطح سلامت در جامعه مدرن امروزی و تغییر شیوه تغذیهای دسترسی به مواد غذایی سالم و بهداشتی ضروری است.
فخرایی اظهار کرد: با توجه به مصرف نمکهای خوراکی در آمادهسازی غذاهای عرضهشده در رستورانها، غذا فروشیها و منازل و اهمیت و نقش تغذیهای در رژیم غذایی، میبایست که بهطور ویژه کیفیت و فرآیند مصرف آن کنترل و نظارت شود.
وی بیان داشت: بازرسین بهداشت محیط بهطور مستمر مراکز عرضهکننده مواد غذایی را نظارت و اقلام مواد غذایی بهویژه نمکهای خوراکی را بازبینی و در صورت مشاهده تخلف، محصولات فاقد مشخصه بهداشتی را جمعآوری و امحاء میکنند و با متخلفین طبق قانون ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برخورد جدی خواهد شد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: سامانه تلفنی ۱۹۰ برای شکایات و اعلام مشکلات بهداشتی شهروندان بهصورت شبانهروزی پاسخگو هستند.
انتهای پیام /پ