وی با اعلام اینکه پرستاری قلب در کشور ما از سطح بسیار خوبی برخوردار است، افزود: امسال سخنرانی های علمی هنری با موضوع بیماری های قلبی را با حضور افراد برجسته دنیا خواهیم داشت.
قاسمی در ادامه به وضعیت بیماری های قلبی عروقی در کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه شاهد شیوع ۵۷ درصدی بیماری های قلبی در مردان بالای ۶۰ سال هستیم.
رئیس نوزدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق با اعلام اینکه در آبان ۹۵ که به عنوان ماه پرتنش آلودگی هوا یاد می شود، آمار مرگ و میر چهار هزار و ۷۶۶ نفر بوده است، افزود: از این تعداد ۴۴۱ نفر بر اثر ایست قلبی فوت شده اند.
وی با اشاره به اینکه میزان مرگ و میر سالانه در کشور ۳۷۵ هزار نفر گزارش می شود، گفت: ۳۵ هزار مورد از این مرگ و میرها مربوط به سکته های قلبی و مغزی است که این در نوع خود آمار تکان دهنده ای تلقی می شود.
رئیس نوزدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق از فشار خون به عنوان عامل اصلی سکته مغزی و بزرگترین عامل خطرساز در بروز حوادث قلبی نام برد و گفت: ۴۰ درصد مرگ و میرها در کشور به دلیل مشکلات قلبی است و ۲۰ درصد افراد با سکته قلبی جان خود را از دست می دهند.
وی با اعلام اینکه روزانه ۳۰۰ مرگ با آنفارکتوس قلبی در کشور گزارش می شود، اظهار کرد: تهران در این زمینه رکورددار است.
قاسمی به خواب نامتناسب و ناکافی به عنوان یکی از علل بروز بیماری های قلبی عروقی اشاره کرد و گفت: طبق استانداردها ۷ ساعت خواب ممتد در شبانه روز برای هر فرد لازم است.
وی همچنین از استرس های مزمن به عنوان عامل خطرساز در بیماری های قلبی عروقی نام برد و گفت: متاسفانه تغییر سبک زندگی و گرایش به مصرف دخانیات از جمله عوامل بروز بیماری های قلبی در کشور است.
انتهای پیام/