سروان صاحبكاران افزود: هر چند مجرمان این پروندهها شناسایی و تحویل مقامات قضایی داده میشوند، اما ضربات روحی روانی و مالی وارد شده به افراد متضرر در برخی موارد قابل جبران نیست. لذا کاربران باید در حفظ حریم خصوصی و اطلاعات شخصی خود تلاش بیشتری نمایند.
وی افزود: در استان گلستان، طی 4 ماهه اول سال جاری در مقايسه با مدت مشابه سال قبل، جرايم رایانهای با رشد 49 درصدی روبرو بوده است. کارشناسان اين پليس با تلاش شبانه روزی موفق به كشف 95 درصد از اين پروندهها شدهاند.
اين مقام انتظامی عدم آگاهی كاربران از مسائل امنيتی سيستمهاي رايانهای و مخابراتی، سهل انگاری و اعتماد بیجا به مخاطبان را از مهمترين علل وقوع جرايم اينترنتی برشمرد.
سروان صاحبکاران در این نشست صمیمی با بیان اینکه تمام خبرنگاران استانها و شهرستانها از همکاران ما در بحث ایجاد امنیت و اطلاع رسانی در فضای مجازی میباشند، به بررسی راهکارهای مقابله با آسیبهای اجتماعی در فضای مجازی پرداخت و بار دیگر از خبرنگاران خواست با ياري پليس فتا در بحث آگاه سازی عمومی، سهم بيشتری در كاهش جرايم اينترنتی داشته باشند.
این مقام انتظامی یادآور شد: پلیس فتا استان از ابتدا تاکنون با همکاری دیگر دستگاههای فرهنگی و اجرایی استان و شهرستانها، در زمینه آموزش و آشنایی شهروندان به استفاده صحیح از فضای مجازی تلاشهای زیادی داشته؛ تکثیر سی دی و بروشور، برگزاری كارگاهها و همايشهای آسيب شناسی فضای مجازی سهم تاثیر گذاری در بالابردن سطح آگاهی کاربران فضای مجازی و اینترنت داشته باشد.
وی با اشاره با كارگروه كاهش آسيبهای اجتماعی كه با هماهنگی استانداری تشكيل و فعاليت مینمايد، افزود: پليس فتا استان در بحث كاهش آسيبهای اجتماعی در حوزه فضای مجازی با جديت در حال فعاليت و برنامهريزی میباشد.
انتهای پیام/