وی افزود: در سالهای گذشته تولید جزو اولویت ها بوده و در این راستا سال گذشته ستاد اقتصاد مقاومتی طرح رونق تولید برای اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی ابلاغ شد که وام هایی داده شد و امسال نیز این طرح ادامه خواهد یافت.
نعمت زاده با اشاره به طرح رونق تولید گفت: در سال جاری علاوه بر رفع مشکل سرمایه در گردش صنوف و واحدهای تولیدی و خدماتی، بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در قالب طرح رونق انجام خواهد پذیرفت.
وزیر صنعت معدن و تجارت با بیان اینکه ادغام وزارت صنعت و بازرگانی یک اقدام مفید بود، عنوان کرد: این امر موجب شد تا همه تولیدکنندگان در بخش های مختلف با یک چشم دیده شوند هر چند مقررات متفاوتی دارند و اصناف از مزایایی بیشتری برخوردار هستند.
وی تولید را یک امر مقدس دانست و گفت: اگر یک کالای باکیفیت و با نیت خدمت به مردم تولید شود کار مقدسی است و ما نیز در این خصوص تلاش کرده تا موانع را رفع کنیم.
به گفته نعمت زاده بسیاری واحدهای بزرگ صنعتی کار خود را با یک بنگاه کوچک اقتصادی آغاز کردند و امروز چند هزار شاغل در شرکت های آنها مشغول هستند و اغلب شرکت های دولتی که ایجاد می شوند، موفق نبوده و در قالب شرکت های خصولتی مشکلاتی را ایجاد کرده اند.
وزیر صنعت تصریح کرد: رفع موانع تولید و برخی موضوعات دیگر برای بهبود وضعیت تولید در دستور کار بوده اما می دانم که مشکلات همچنان ادامه دارد و بزرگترین سرمایه یک واحد تولیدی صبر است و امیدواریم به زودی مشکلات مرتفع شود.
وی در پایان بیان کرد: بنده بعنوان یک کارشناس معتقدم باقی ماندن وزارت صنعت معدن و تجارت به همین منوال بسیار مهم است و تفکیک آن مناسب نیست، چراکه بسیاری از کشورهای صنعتی حتی وزارتخانه های اقتصادی از جمله صنعت و کشاورزی را تحت عنوان وزارت اقتصاد برای سیاست گذاری های بهتر تجمیع کرده اند.
انتهای پیام/