به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، سیفالله تیزرو معاون بهرهبرداری اداره کل شیلات استان اردبیل در جلسه ستاد برگزاری دومین جشنواره طبخ آبزیان در خلخال اظهار داشت: با بهرهبرداری از پروژههای آبزیپروری در حال اجرا انتظار میرود امسال میزان تولید ماهی در استان اردبیل به بیش از 9 هزار تن افزایش یابد، در حالی که سال گذشته هشت هزار و 510 تن ماهی در استخرها و مزارع پرورش ماهی استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده و خوشبختانه این آمار نشان دهنده افزایش تولیدات ماهی در استان است که در توسعه اقتصادی استان بسیار موثر است.
وی با اشاره به این که اردبیل رتبه سوم کشوری را در سرانه مصرف ماهی و آبزیان به دست آورده است، افزود: سرانه مصرف ماهی استان با 10 کیلوگرم نسبت به میانگین مصرف کشوری یک کیلوگرم بیشتر است که این موضوع نشان از ترویج استفاده مطلوب و اضافه شدن ماهی در سبد غذایی روزانه هماستانیها را دارد که خوشبختانه با اجرای برنامههای ترویجی مصرف ماهی توانستهایم فرهنگ استفاده از مصرف و آبزیان را در بین مردم استان ترویج دهیم.
معاون بهرهبرداری اداره کل شیلات استان اردبیل گفت: برگزاری جشنوارههای طبخ آبزیان و ارائه آموزشهای لازم به مردم میتواند در ترویج مناسب این فرهنگ بسیار موثر باشد و به همین منظور دومین جشنواره طبخ آبزیان خلخال 23 مرداد ماه امسال در خلخال برگزار میشود که در حال حاضر تمهیدات لازم در این زمینه اندیشیده شده است.
تیزرو بیان کرد: هدف از برگزاری این گونه جشنوارهها ترویج مصرف ماهی و آبزیان در بین مردم استان با هدف پیشگیری از ابتلای افراد به بیماریهای قلبی و عروقی و تامین پروتئین بدن از ماهی به عنوان یک ماده غذایی سالم و بیضرر برای سلامتی افراد جامعه است که امیدواریم با اقدامات انجام یافته بتوانیم به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یابیم.
وی تصریح کرد: امیدواریم مسئولان و دستاندرکاران مربوطه ما را در رسیدن به اهداف مورد نظر رهنمون شوند تا بتوانیم به تمامی اهداف خود در ارتباط با تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری دست یابیم و مطالبات و خواستههای مردم را با ارائه خدمات مطلوب به آنان برطرف کنیم.
انتهای پیام/ع
مصرف ماهی و آبزیان