وی ادامه داد: در راستای ارتقاء کیفیت نان جلسات متعددی با سازمان ملی استاندارد و ارگانهای ذیربط انجام و نظارتهای خوبی صورت میگیرد؛ برای ارتقاء کیفیت نان مسائل و گرفتاریهایی وجود دارد که با صنایع غذایی نان جلسات متعددی برگزار می کنیم.
هاشمی با تاکید بر استفاده از آرد ترکیبی برای ارتقای کیفیت نان عنوان کرد: برای افزایش کیفیت نان تصمیمات خوبی اخذ شده که برخی به وسیله معاونت بهداشت محقق و برخی دیگر هنوز انجام نشده است و درخواست دوستان از ما این بوده که برای بهتر شدن کیفیت نان با توجه به خودکفایی گندم آرد ترکیبی در نانواییها استفاده شود به طوری که گندم داخلی را با گندم وارداتی ترکیب کنیم.
وی تأکید کرد: یکی از راههای حفظ سلامت بدن کاهش نمک موجود در نان است و برای ارتقاء کیفیت نان جامعه بر اساس سیاستهای دولت یا باید مسئولان ذیربط دوستان را قانع و یا به درخواست آنها جواب بدهند.
انتهای پیام/