سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لوگوی BMW: افسانه یا واقعیت؟ + تصاویر

شرکت خودروسازی بی ام دابلیو لوگوی خود را با الهام از بازتاب پره‌های پروانه یک هواپیما طراحی کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بی ام دابلیو یک شرکت خودروسازی آلمانی شناخته شده می‌باشد که طرفداران بسیاری دارد. گفتگو درباره ویژگیهای این خودروی لوکس آلمانی جای بحث بسیاری دارد که در اینجا تنها به شرح تاریخچه مختصری از طراحی لوگوی این شرکت اکتفا می‌شود.

در ارتباط با تاریخچه لوگوی بی ام دابلیو، نظرات متعددی وجود دارد. گفته می‌شود سهام‌داران این شرکت، برای طراحی برند خود از بازتاب چرخش ملخ هواپيما الهام گرفته اند. منبع اين تفسير جلد يك مجله هواپيمايی بی ام دبليو است.

انتشار این نظر از زمانی آغاز شد که فارنکوپف مدیر وقت بخش مطبوعات و رسانه های بی ام دابلیو در مورد ایده طراحی لوگوی اظهارنظر کرد. طبق اظهارات او طی مقاله ای، مهندسان بی ام دابلیو با نگاه کردن به فرآیند چرخش پروانه هواپیمای خود، این ایده به ذهنشان خطور کرد که هنگام چرخیدن، سه حرف بی، ام و دابلیو را تداعی می‌کند. طبق نظر منتقدین، این نظریه نمی‌تواند صحت داشته باشد زیرا بی ام دابلیو اولین موتور هواپیمای خود را در سال 1918 یعنی شش ماه بعد از طراحی لوگو ساخت.

 اما نظر دیگری که در این خصوص رواج یافت رنگ آبی و سفید  سمبل محل تولد مدیر بی ام دابلیو یعنی شهر بایرن بود. این نظر به مراتب منطقی تر به نظر می‌رسد.

از طرفی  بی ام دابلیو در ابتدا زیر مجموعه ای از شرکت رپ موتور بود که در سال 1917 نام خود را به بی ام دابلیو تغییر داد و تمام متعلقات رپ موتور را از آن خود کرد.  لوگوی شرکت رپ موتور، نمادی از سر یک اسب سیاه رنگ بود که در درون دایره‌ای احاه شده است. طبق توضیحات ارائه شده، چندان دور از ذهن نیست که بی ام دابلیو در طراحی لوگوی خود از رپ موتور ایده گرفته باشد.

با توجه به اشاره‌ای که در نام تجاری بی ام دابلیو به واژه «بایرن» شده است، می توان ارتباطی منطقی میان نام شرکت و لوگوی آن یافت. 

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

داستان طراحی لوگوی بی ام دابلیو

 

 

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
باقری
۱۱:۳۳ ۱۹ دی ۱۴۰۲
واقعا؟؟؟
ناشناس
۰۶:۳۹ ۱۹ مرداد ۱۳۹۶
؟؟؟
ناشناس
۱۳:۰۶ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
جالب بود