در ادامه گزارش ادعا شده است: بررسیهای تازه «آژانس اطلاعات دفاعی» آمریکا که ماه گذشته تمکیل شد به همراه یک تحقیق محرمانه دیگر یک برآورد رسمی از شمار بمبهای موجود در زرادخانه اتمی کره شمالی را بدست داده است. مقامات اطلاعاتی واشنگتن ماه گذشته مدعی شدند کره شمالی در حال حاضر، حدود 60 بمب هستهای در اختیار دارد. این در صورتی است که کارشناسان مستقل نظامی میگویند تعداد این بمبها بسیار کمتر از این رقم است.
نگارنده گزارش سپس میافزاید: نتایج تحقیقات اخیر باعث افزایش نگرانیها درخصوص تهدید نظامی کره شمالی شده است؛ زیرا این تهدیدها بسیار سریعتر از آنچه کارشناسان پیشبینی کردهاند، رو به افزایش است. مقامات آمریکایی همچنین، ماه گذشته به این نتیجه رسیدند که روند ساخت موشکهای بالستیک قارهپیما از سوی پیونگ یانگ با سرعت بیشتر از آنچه کارشناسان پیشبینی کردهاند، پیش میرود؛ موشکهایی که قابلیت هدف قرار دادن شهرهای آمریکایی را خواهند داشت.
تحرکات نظامی آمریکا در شبه جزیره کره و استقرار سامانه موشکی «تاد» متعلق به این کشور در کره جنوبی باعث تشدید تنشها در این منطقه پرمناقشه شده است. پیونگ یانگ نیز در واکنش به اینگونه اقدامات تحریکآمیز واشنگتن آزمایشهای موشکی و هستهای خود را افزایش داده است. اختلافات میان پیونگ یانگ و واشنگتن پس از روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ در آمریکا افزایش یافته است.
کره شمالی بامداد روز 13 تیرماه و همزمان با روز استقلال آمریکا، یک فروند موشک بالستیک را آزمایش کرد. گمان میرود این موشک در یک منطقه اقتصادی در خاک ژاپن فرود آمده باشد. کره شمالی در حالی این آزمایش موشکی را انجام داد که تنها سه روز به برگزاری نشست سالانه سران گروه 20 در شهر هامبورگ آلمان باقی مانده بود. شایان ذکر است که پیونگ یانگ این موشک بالستیک را درست چند ساعت پس از گفتگوی تلفنی ترامپ با شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن و شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، درباره آزمایش موشکی کره شمالی پرتاب کرد.
کره شمالی پس از این آزمایش موشکی اعلام کرد این موشک بالستیک پرتاب شده از نوع موشکهای قارهپیما بوده است. پیونگ یانگ همچنین اعلام کرد پرتاب این موشک موفقیتآمیز بوده است. برخی کارشناسان سیاسی معتقدند موشکی که کره شمالی به تازگی آزمایش کرد، قابلیت هدف قرار دادن مناطقی از آمریکا را دارد.
انتهای پیام/