پس از پایان نمایش قطبالدین صادقی در تحلیل این اثر نمایشی که نمایشنامه آن بر اساس «خانه عروسک» ایبسن نوشته شده است، بیان کرد: «خانه عروسک» اثر بزرگی است و در اصل در مورد آزادی زن و به دست آوردن جایگاه زن در جامعهای است که توسط قدرت مرد ناديده گرفته میشود. شخصیت اصلی قصه در یک بحران در مییابد که باید خودش را پیدا کند.
وی افزود: قرائتی که نویسنده و کارگردان نمایش «بانویی از اسلو» از اين قصه، ارائه داده است، در واقع در راستای همین معناست با کمی پیچیدگیهای عاطفی و روانی. در واقع روانشناسی فردی و کششهای عاطفی بیشتر جایگزین انگیزههای اجتماعی شده است. به نظرم «بانویی از اسلو» دارای انسجام و ترکیب خوبی است.
صادقی اظهار کرد: طغیان نورا میتوانست بزرگتر از اینها باشد و درس بزرگی به دختران و زنان بدهد. تحول از اول تا آخر آنقدر زیاد نبود که شوک را بر جامعه زنان وارد آورد ولی در مجموع به نظر من یک اجرای شسته و رفته است با ترفندهای تکنولوژیک و مدرن مثل کاربرد موسیقی، فلاش بک و روایتهای ذهنی.
گفتنی است؛ نمایش «بانویی از اسلو» به نویسندگی مجید رحیمی جعفری برداشتی آزاد از طرح داستانی «خانه عروسک» هنریک ایبسن است.
این نمایش به کارگردانی مجید رحیمی جعفری و علی اتحاد و تهیه کنندگی کتایون کیخسروی با بازی شهریار صیقلانی، نازنین فراهانی، حسام منظور و پیام امیرعبدالهیان هر شب بجز شنبهها ساعت 21 در تالار حافظ بر روی صحنه میرود.
انتهای پیام/