سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فلسفه نام تخمه «ژاپنی» چیست؟ +عکس

تخمه محبوب ژاپنی را می‌شناسیم اما فلسفه انتخاب این نام را نمی‌دانیم و خبر نداریم که این تخمه اصالتا ایرانی است.

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، تخمه ژاپنی، نوعی تخمه محبوب است که در ایران بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد اما جالب است بدانید که نام آن اصلا ربطی به ژاپن ندارد و در آن کشور تولید نمی‌شود. تخمه ژاپنی متعلق به یکی از روستاهای دماوند به اسم جابان است که به مرور زمان و شباهت اسمی، به تخمه ژاپنی معروف شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۵۸ ۲۴ آذر ۱۳۹۶
من جابان رفتم و اين موضوع رو اونجا فهميدم در واقع براي هندوانه اي هست كه قابل خوردن هم نيست
ناشناس
۱۱:۲۹ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
طبق متن بالا از روستای جابان بوده میگفتن تخمه جابانی که به مرور شده تخمه ژاپنی .
احمد
۰۹:۵۶ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
هر کس یه چیزی میگه
ناشناس
۰۹:۲۸ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
جالب بود
ناشناس
۰۹:۰۷ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
نمیدونم
ناشناس
۰۸:۵۱ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
نگفتین چرا میگن جاپنی
ناشناس
۰۸:۵۰ ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
جه جالب نمیدونستم ممنون