به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ زبردست، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی کل دامپزشکی لرستان با اشاره به کشتار روزانه دامهای سبک و سنگین گفت: با نظارت دامپزشکی روزانه به طور میانگین ۷۵۲ راس دام سبک و ۱۲۵ راس دام سنگین در استان کشتار میشود.
وی افزود: کشتارگاه دام شهرستانهای خرمآباد، کوهدشت، الیگودرز و بروجرد صنعتی و در سایر شهرستانها سنتی است که البته شهرستانهای نورآباد و الشتر در حال تکمیل زیرساختها برای احداث کشتارگاه صنعتی هستند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی لرستان در خصوص میزان کشتار طیور نیز گفت: به طور متوسط روزانه ۴۰ هزار قطعه طیور در استان کشتار شده که نیاز استان را فراهم میکند.
زبردست گفت: در سطح استان لرستان ۱۰ کشتارگاه فعال صنعتی طیور وجود دارد و به دنبال توسعه زیرساختها در راستای افزایش خطوط و صادرات مرغ لرستان به بازار کشورهای منطقه هستیم.
این مسئول با تاکید بر اطمینان خاطر از خرید فرآوردههای دامی و طیور از مراکز مجاز، افزود: چنانچه هموطنان محصولات دامی خود را از مراکز مجاز و همچنین کشتارگاههای مورد تائید سازمان دامپزشکی خریداری کنند هیچ گونه مشکل بهداشتی و شرعی آنان را تهدید نخواهد کرد.
وی گفت: گاهی کشتار و عرضه گوشت آلوده سبب اشاعه بیماریهای لاعلاج و سخت میشود و لذا از ابتدای سال تاکنون ۳۰ واحد غیر مجاز که اقدام به تهیه و کشتار دام و طیور کرده پلمپ و پرونده ۲۱ واحد دیگر نیزدر دست بررسی است.
انتهای پیام /د