مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی پرویز تومرایی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ در خصوص تولید و فراوری میوه جات خشک در این استان گفت: گسترش صنعت خشک کنی می تواند موجب ارتقاء سطح بهره وری، ایجاد ارزش افزوده ، افزایش درامد بهره برداران ، افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و در نهایت تحقق توسعه اشتغال شود.
مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به تولید بیش از یک میلیون تن انواع میوه و کشمش در این استان و ماهیت فساد بذیری سریع آنها خاطر نشان کرد: در سال 95 حدود 8 هزار تن خشکبار از انواع میوه و کشمش در استان آذربایجان غربی تولید شده است بیش بینی میشود این رقم در سال جاری به 10 هزار تن افزایش یابد.
تومرایی افزود: عمده تولید کنندگان خشکبار در شهرستان های ارومیه، اشنویه، خوی، میاندواب و سلماس حضور دارند.
وی ادامه داد:مجوز های صادر شده از جهاد کشاورزی برای بهره برداری از طرح های خشک کنی 57 واحد بوده است که فقط 7 واحد به بهره برداری رسید.
مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی افزود: آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم تولید محصولات زراعی کشور است که رتبه اول سطح زیر کشت تولید سیب را دارد.
انتهای پیام/ب