به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ هادی شریفان رئیس اداره میراث فرهنگی و صنایع گردشگری شهرستان نیشابور گفت: در ادامه بازدیدهای مشترک تیم متشکل از کارشناسان میراث فرهنگی، دامپزشکی و تعزیرات حکومتی به جهت حساسیت موضوع و ارائه خدمات مطلوب به مسافران و گردشگران طی بازدید از واحدهای پذیرایی منطقه ییلاقی بوژان از دو واحد پذیرایی مقدار ۲۰ کیلوگرم گوشت خام و ۱۰ کیلو گرم فراوردههای اماده طبخ غیر قابل مصرف و تاریخ گذشته کشف و معدوم گردید که پس از صورتجلسه متخلفین به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
انتهای پیام //س. ح
برخورد با واحدهای خدماتی در مناطق گردشکری