رئیس کمیته امداد با تاکید بر اینکه باید اهداف کمی و کیفی در برنامهریزیهای مرکز آموزش این نهاد لحاظ شود، گفت: آموزش و چابکسازی ساختار یکی از ضرورتهای کمیته امداد برای خدماترسانی بهتر به افراد نیازمند جامعه است.
وی با تاکید بر واگذاری بخشی از فعالیتها و کاهش تصدیگری کمیته امداد، افزود: ساختار سازمانی کمیته امداد باید همپا و همسو با ایده ها و سیاستهای مصوب این نهاد به حرکت خود شتاب بخشد.
فتاح شناخت مرکز برنامهریزی این نهاد از وضعیت خانوارهای تحت حمایت، حوزه مددکاری و تهیه نسخه و درمان ارائه شده برای هر خانواده را متناسب با نیاز آن ضروری دانست و گفت: آمارهای ارائه شده در این زمینه باید دقیق و شفاف باشد تا بتوان به کمک این آمارها عملکرد بهتری در کاهش محرومیتزدایی داشت.
فتاح با تاکید بر اینکه ارزیابی عمکرد کمیته امداد فقط از سوی مددجویان تحت حمایت این نهاد پذیرفته است، افزود: شاخص ارزیابی عملکرد کمیته امداد زمانی مثبت ارزیابی میشود که شاهد خودکفایی مددجویان و کاهش تعداد مراجعه آنان به کمیته امداد باشیم .
وی با بیان اینکه تدابیری اندیشیده شده است تا صف وامهای ضروری، اشتغال، مسکن، جهیزیه و سفرهای زیارتی کاهش و در مقابل سرعت خدمت رسانی به افراد نیازمند افزایش یابد، گفت: با توجه به اهمیت کنترل منابع مالی بودجه در سطح مرکز، استان و کمکهای مردمی باید نحوه مصرف این منابع هدفگذاری و ماهانه شیوه مصرف آن بررسی شود.
رئیس کمیته امداد یکی از منابع مهم تامین بودجه این نهاد را صندوق قرض الحسنه امداد ولایت برشمرد و گفت: باید تلاش شود سپردهگذاری قرض الحسنه مردم، مددجویان و خیران به سمت این صندوق قرض الحسنه سوق یابد .
وی نیازهای مددجویان تحت حمایت را اساس برنامهریزیهای کمیته امداد دانست و تاکید کرد: کمک به نیازمندان علاوه بر برنامه محور بودن باید با نگاهی واقع بینانه و با محوریت عملگرایی باشد.
فتاح در پایان با بیان اینکه عملکرد مثبت و شفاف کمیته امداد باعث اعتماد بیشتر مردم به این نهاد میشود، گفت: هم اکنون شاهد بهبود افزایش اعتماد عمومی و کمکهای مردمی به کمیته امداد هستیم .
انتهای پیام/