همین موضوع باعث شد تا دیگر اعضا تشکیل جلسه در هفته جاری را در برنامه ها قرار دهند تا قریب با حضور در این نشست صحبت های خود را مطرح کند.
برخی از اعضای هیئت مدیره طی تماس با قریب از او خواسته اند تا با حضور در نشست هفته جاری این هیئت، دلایل خود برای سکوت و حاضر نشدنش در جلسات را توضیح دهد.
طبق اعلام یکی از نزدیکان باشگاه استقلال، حضور نداشتن قریب در هیئت مدیره دلیل مهمی دارد. موضوع از این قرار است که رئیس هیئت مدیره استقلال به دلیل اینکه افراد مورد نظرش وارد باشگاه نشده اند، ناراحت است و اعتراضش را با بهانه تراشی و غیبت در جلسات نشان می دهد.
شنیده می شود حسین قریب در اولین نشست هیئت مدیره در نظر داشته افرادی را که در گذشته عضوی از باشگاه استقلال بوده اند را به راس کار بیاورد که با مخالفت رضا افتخاری مواجه شده است.
گویا در لیست پیشنهادی قریب، رئیس هیئت مدیره استقلال، افرادی همچون هاشم ساعدی به عنوان دبیر هیئت مدیره، جویباری معاون ورزشی، منزوی در بخش اقتصادی و در نهایت بهرام امیری به عنوان مسئول نقل و انتقالات حضور داشتند اما این لیست از سوی افتخاری تایید نشده است و به همین دلیل قریب از حضور در جلسه ها سر باز می زند، به این ترتیب شفافیت مالی و دیگر موارد تنها بهانه هایی بوده تا قریب راهی وزات ورزش و جوانان شود و از این طریق صحبت هایی را با سلطانی فر داشته باشد.
با توجه به شرایط تیم فوتبال استقلال در لیگ برتر هر گونه تغییر در راس مدیریت می تواند اثر منفی بر عملکرد تیم داشته باشد .همچنین اعضای هیئت مدیره می خواهند رئیس سابق هیئت مدیره به استقلال به باشگاه باز گردد. حال باید دید وزیر چه نظری در مورد دعوای نامحسوس اعضای هیئت مدیره استقلال دارد.
با توجه به شرایط نامساعد در باشگاه استقلال شنیده می شود، برخی اعضا به دنبال برکناری افتخاری در پی نتایج ضعیف استقلال هستند تا به این ترتیب عقاید خود را برای باشگاه بزرگی همچون استقلال که قدمت بالای 70 ساله را دارد، دیکته کنند.
باید منتظر ماند تا دید در این اتفاق افتخاری کناره گیری می کند و یا قریب؟
انتهای پیام/
فتح الله کجایی بیا ب داد ما برس