محمد رفیع قاضی زاده، رئیس عمومی منابع طبیعی، در پیان این گفتمان پیرامون انکشاف و توسعه فضای سبز شهری، پلانها، طرح ها و دست آورد های این اداره صحبت کرد و گفت: این ریاست از طریق تطبیق پروژه کمربند سبز کابل طی ده سال آینده ده هزار هکتار ساحه سبز را درحومه شهر کابل ایجاد خواهد نمود.
قاضی زاده، نقش مردم را در مشارکت برای احیا، حفاظت و بهره برداری معقول از فضای سبز مهم خوانده تاکید نمود که مردم در کنار دولت مسئولیت دارند تا در سرسبزی و حفظ محیط زیست خود سهم فعال بگیرند.
در همین حال، عبدالمنان عزیزی مسئول پروژه کمربند سبز کابل اهمیت اجتماعی، اقتصادی و صحی این پروژه را تشریح نموده خاطر نشان ساخت که با تطبیق کمربند سبز کابل طی ده سال آینده، تغییرات قابل توجهی در سیمای شهر کابل رونما خواهد شد.
عزیزی خاطرنشان کرد که این پروژه در نظر دارد در فصل خزان سال جاری حدود ۲۱۳ هزار اصله نهال مختلف النوع را در حومه شهر کابل غرس نماید که از این طریق زمینه کار برای صد ها تن فراهم خواهد شد.
در این گفتمان متخصصین امور، وضعیت محیط زیست شهر کابل را نگران کننده خوانده و خواهان ایجاد مرکز جمع آوری، انتقال و پروسس زباله های شهری با تکنالوژی موثر شدند.
قابل یاد آوریست که این گفتمان به هدف انکشاف و توسعه فضای سبز، مدیریت زباله های شهری، و چگونگی استفاده از تکنالوژی موثر برای دفع زباله ها دایر گردیده و مسولین ادارات زیربط برای حل چالش های موجود طرح ها و پلان خویش را ارایه نمودند.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید