اساتید، دانشجویان، طلاب، پژوهشگران در مراکز حوزوی و دانشگاهی، مراکز تحقیقاتی، واحدهای تولیدی و سایر نهادهای مرتبط با موضوع حلیت مواد غذایی از جمله مخاطبین همایش بینالمللی « فراوردههای حلال» هستند.
در این همایش مباحثی شامل ویژگی و معیار غذای حلال و طیب، اشتراک و افتراق ادیان در معیار حلال، روشهای نوین در تولید فراوردههای حلال، جایگزین افزودنیهای حرام، آثار فراوردههای حلال بر سلامت جسم و روح، تولید ترکیبات حرام در فرایند تولید محصول، فرهنگسازی مصرف فراوردههای حلال پ توسط اساتید مجرب و منتخب بیان میشود.
ضوابط و مقررات تولید، عرضه، صادرات و واردات، شیوه های برندسازی، صادرات و واردات، زنجیره تأمین و اقتصاد مقاومتی از دیگر موضوعاتی است که در نخستین همایش بین المللی «فراوردههای حلال» مورد بررسی قرار میگیرد.
در این همایش سه روزه مقالات ارائه شده از سوی اساتید، طلاب و دانشجویان مورد بررسی قرار می گیرد و علاقمندان می توانند آثار خودشان را به آدرس وب سایت همایش mums.ac.ir. 2017 cong-halal-iran تا تاریخ 30 آبان ارسال کنند.
انتهای پیام// م.م