وی افزود: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در طول سال طرحهای مختلف گشتزنی برای جمعآوری قلیان دارد اما در فصل تابستان، گشتزنی شدت بیشتری به خود میگیرد و در سطح شهرستان در دو اکیپ مختلف از ساعت 16 الی 20 و 20 الی 24 فعال هستند.
مسئول کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه برخورد با عرضهکنندگان قلیان و کنترل مصرف نیازمند همکاری دستگاههاست، بیان کرد: در این زمینه بیشترین همکاری سازمانی با معاونت بهداشتی از سوی نیروی انتظامی است چرا که اغلب افرادی که در شهر قلیان عرضه میکنند در موقع جمعآوری قلیان و ادوات آنها واکنش تندی از خود نشان میدهند بنابراین لازم است نیروی انتظامی برای جلوگیری از درگیری حضور داشته باشند.
وی خواستار همکاری بیشتر شهرداری در زمینه کنترل عرضه قلیان در پارکها و تفرجگاهها شد و گفت: در سال گذشته در طرحهای مختلفی که با همکاری نیروی انتظامی و شهرداری اجرا شد، بیش از 5 هزار قلیان و ادوات و ابزار آن جمعآوری و معدوم شد.
خدابخشی با اشاره به عرضه قلیان توسط خودروهای سیار در سطح شهر همدان نیز بیان کرد: نیروی انتظامی از طریق پلیس راهنمایی و رانندگی موظف است با خودروهایی که در سطح معابر و حاشیه جادهها قلیان عرضه میکنند، برخورد قانونی کند.
وی همدان را استانی پیشرو در اجرای طرح جمعآوری قلیان دانست و افزود: ممانعت از عرضه قلیان در اماکن گردشگری مانند سایر اماکن عمومی و گردشگری به ویژه اماکن مسقف مورد توجه قرار دارد و بازدیدهای مستمر توسط بازرسان بهداشت محیط از اماکن تفریحی و مراکز عمومی مسقف انجام میشود.
مسئول کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: اخیرا به دنبال بازرسیهای کارشناسان بهداشت محیط و حرفهای، 215 قلیان و 500 ادوات قلیان که از طریق دستفروشان در مجموعه فرهنگی سیاحتی گنجنامه و آبشار گنجنامه عرضه میشد با همکاری عوامل نیروی انتظامی جمعآوری و معدوم شد.
وی گفت: همچنین در چند روز اخیر همکاران بهداشت محیط شهرستان همدان و شهرداری اکیپی را تشکیل داده و اقدام به جمعآوری قلیانها در پارک بلوار ارم کردهاند و در این راستا 60 عدد قلیان و 100 عدد ادوات قلیان جمعآوری و یک مورد وسیله نقلیه نیز توقیف و متصدی آن نیز به مراجع قضایی معرفی شد.
انتهای پیام/ د
تشدید طرح بسیج جمعآوری قلیان از پارکهای همدان