به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اکبر سیاری معاون وزارت بهداشت با تاکید براینکه آموزش و ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر اهمیت زیادی دارد، خاطرنشان کرد: تغذیه با شیر مادر در بقا و سلامت کودک و پیشگیری از بیماری های مزمن در بزرگسالی کودک تاثیر بسیار دارد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: آموزش و ترویج فرهنگ تغذیه با شیر مادر از دوران بارداری انجام میشود، به این صورت که مادر باردار در طی دوران حاملگی 8 نوبت معاینه میشود و توسط کارکنان بهداشتی آموزشهای مورد نیاز را دریافت میکند.
وی عنوان کرد: کادر درمان، درصدد هستند، تا بعد از زایمان، نوزاد از طریق مادر شیر تغذیه کند، چرا که تغذیه با شیر مادر در ساعات اولیه تولد، تاثیر زیادی در سلامت نوزاد خواهد داشت.
سیاری با بیان اینکه نقش حوزه بهداشت در این زمینه هم در بخش فرهنگ سازی و هم آموزش و آگاه سازی، بی بدیل است، تصریح کرد: حوزه بهداشت در زمینه تحقیقات، بستر لازم را فراهم کرده است، تا هر چند وقت یک بار برنامههایی که اجرایی شده را مورد پایش قرار دهد، بنابراین حوزه بهداشت هم در فرهنگسازی و هم در دانش، آگاهی، تکنیک، نگرش و مشاوره به مادران و پزشکان نقش به سزایی ایفا می کند.
وی گفت: مادران در دو نوبت درخصوص شیردهی با مشکل مواجه میشوند، زمان تولد فرزندشان و در محیط کار و یا تحصیل که هر دو موقعیت باید مورد توجه قرار گیرد و برای بهبود شرایط کار و تحصیل مادران در راستای ترویج تغذیه با شیر مادر، علاوه بر وجود قانون، تقاضای جامعه نیز باید وجود داشته باشد.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیه با شیر مادر، نوزاد را سالم تر نگه میدارد، خاطرنشان کرد: نوزادی که با شیر مادر تغذیه میکند، در آینده به بیماریهای مزمن و خطرناک مبتلا نمیشود، زیرا درصد زیادی از بیماریهای تنفسی، دیابت و چاقی ناشی از تغذیه ناسالم در دوران نوزادی است.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/