سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چابهار؛

خط دریایی چابهار ـ. مسقط میزان مسافران محلی چابهار و عمان

با راه اندازی خط مسافری دریایی درمسیر چابهار ـ. مسقط و برعکس، این خط دریایی میزبان توریست‌های دو کشور نبوده است بلکه بیشترین مسافران این سفر‌های دریایی را جوامع محلی چابهار و عمان تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: توریسم دریایی در سواحل استان سیستان و بلوچستان با ایجاد زیرساخت‌های لازم در حال توسعه و پیشرفت است.


دکتر کامبیز مشتاق گوهری افزود: یکی از اقدامات مهم در راستای توسعه هر چه بیشتر گردشگری دریایی در استان سیستان و بلوچستان راه اندازی خط مسافری دریایی در مسیر چابهار- مسقط بوده است.


وی تصریح کرد:در حال حاضرسفر‌های دریایی از چابهار به مقصد کشور عمان به صورت هفته‌ای یکبار رفت و برگشت انجام می‌شود.


دکتر مشتاق گوهری در ادامه با بیان اینکه هم اکنون این سفر دریایی در مسیر چابهار- عمان در روز‌های سه شنبه انجام می‌شود، اذعان داشت: تا به امروزبیشترین مسافران این سفر‌های دریایی را جوامع محلی چابهار و عمان تشکیل می‌دهند.


وی گفت:جمعیت قابل توجهی از بلوچ‌های استان سیستان و بلوچستان از گذشته‌های دور، ریشه تاریخی عمیقی با عمانی‌های ساکن مسقط داشته اند به گونه‌ای که اکثر جامعه محلی بلوچ دارای خویشاوندان زیادی در مسقط هستند.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان در ادامه گفت: با راه اندازی این خط مسافرت دریایی در مسیر چابهار- مسقط، امکان سفر‌های دریایی برای بلوچ‌های هر دو کشور بیش از پیش فراهم شد.

دکتر مشتاق گوهری در ادامه گفته‌های خود بیان داشت: راه اندازی این خط مسافری دریایی درمسیر چابهار- مسقط و برعکس در مدت راه اندازی، میزبان توریست‌های دو کشور نبوده است.


این مقام مسئول در استان سیستان و بلوچستان، گفت: باید توجه داشت که استفاده توریست‌ها از این خط دریایی زمانی تحقق خواهد یافت که ضمن تبلیغات گسترده، تسهیلات سفر نیز برای گردشگران دو کشور در نظر گرفته شود.


مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان، صدور ویزا در محل پایانه‌های دریایی چابهار و مسقط را یکی از راهکار‌های جذب هر چه بیشتر گردشگران برای استفاده از این خط دریایی عنوان کرد.


وی در ادامه افزود: صدور ویزای دوهفته‌ای برای گردشگران خارجی در چابهار می‌تواند، گردشگران عمانی یا گردشگران خارجی که از کشورعمان به کشور وارد می‌شوند را به سفر طولانی مدت در کشور تشویق کند.


این مقام مسئول در استان سیستان و بلوچستان گفت: با سفر طولانی ترعمانی‌ها به ایران، آن‌ها فرصت کافی دارند تا علاوه بر چابهار از سایر جاذبه‌های طبیعی و تاریخی ایران بازدید کنند و با تعریف ازمسیر‌های گردشگری، جاذبه‌های توریستی به گردشگران ورودی معرفی شود.


وی گفت: از سوی دیگر گردشگران ایرانی که قصد سفر به عمان از طریق این خط دریایی را داشته باشند، ناچار به سفر به استان سیستان و بلوچستان هستند که این امر می‌تواند تاثیر شگرفی در توسعه هر چه بیشتر گردشگری این استان داشته باشد.

 

انتهای پیام/گ

خط دریایی چابهار ـ. مسقط چابهار و عمان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.