سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتاق بازرگانی مشترك ایران و چین:

چين بزرگترين شريك تجاری ايران است/ مشكلات بانكی همچنان پابرجاست

عسگراولادی با بيان اينكه چين بزرگترين شريك تجاری ما است، گفت: قرار براين است تا دبيرخانه ای در تهران به منظور افزايش مبادلات تجاری در جاده ابريشم تشكيل شود.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اسد الله عسگر اولادی رئیس اتاق بازرگانی مشترك ایران و چین در سمینار نمایشگاه كنفرانس جاده ابریشم دریایی گواندونگ با اشاره به قدمت دو هزار ساله جاده ابریشم عنوان كرد: اكثر مبادلات تجاری در گذشته از طریق جاده ابریشم یعنی در سه نقطه جهان از جمله چین، ایران و روم صورت می گرفت أما به مرور زمان و طی سال های متمادی تغییرات زیادی ایجاد شد و با ایجاد كشورهای متعدد میان مرز مشترك ما و چین فاصله زیادی به وجود آمد.

وی ادامه داد: احیای جاده ابریشم در سال ٢٠١٣ تحت عنوان یك كمربند-یك جاده فعالیت تازه ای را در نقاط مختلف شروع كرد و شاهد نتایج و تاثیرات مثبت آن بر مبادلات تجاری بوده ایم.

عسگر اولادی با بیان اینكه مشكلات بانكی، سرمایه گذازی و ارتباطات همچنان پابرجاست، افزود: ما خریدار اجناس آن ها هستیم اما چگونه پول را بدهیم لذا انتظار می رود مشكلات مربوط به سیستم های بانكی هر چه سریعتر مرتفع شود تا كارخانجات ما بتوانند از طریق واردات نیازهای خود را تأمین كنند.

رئیس اتاق مشترک ایران و چین تصریح کرد: از دیرباز تا کنون ارتباطات فرهنگی، اقتصادی و سیاسی خوبی با کشور چین داشته ایم،همچنین حجم صادرات ما بین کشوردر سال 2016 میلادی رقمی معادل 32میلیارد دلار بوده است.

 به گفته وی قرار بر این است تا در سال 2017 میلادی و نیز در برنامه ششم توسعه جایگاه ویژه ای برای افزایش مبادلات تجاری با کشور چین داشته باشیم چراکه در حال حاضر چین بزرگترین شریک تجاری ما محسوب می شود، لذا به منظور افزایش صادرات به ویژه انرژی قصد بر افزایش حجم مبادلات تجاری خود داریم.

 وی ضمن ابراز گلایه مندی از مسئله اخذ روادید برای این کشور عنوان کرد: انتظار داریم تا به زودی این مسئله رفع شده و بازرگانان ما راحت تر از گذشته به فعالیت خود در این کشور ادامه دهند.

 عسگر اولادی در پایان بیان کرد: طبق سفری که در پیشرو خواهیم داشت قرار بر این است تا در حوزه صادرات میوه های درختی و خشکبار مذاکراتی با این شریک تجاری انجام دهیم.

 انتهای پیام/

لزوم افزایش مبادلات تجاری با چین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۴۴ ۱۰ مرداد ۱۳۹۶
خخخخخخخخخخ