وی ادامه داد: احیای جاده ابریشم در سال ٢٠١٣ تحت عنوان یك كمربند-یك جاده فعالیت تازه ای را در نقاط مختلف شروع كرد و شاهد نتایج و تاثیرات مثبت آن بر مبادلات تجاری بوده ایم.
عسگر اولادی با بیان اینكه مشكلات بانكی، سرمایه گذازی و ارتباطات همچنان پابرجاست، افزود: ما خریدار اجناس آن ها هستیم اما چگونه پول را بدهیم لذا انتظار می رود مشكلات مربوط به سیستم های بانكی هر چه سریعتر مرتفع شود تا كارخانجات ما بتوانند از طریق واردات نیازهای خود را تأمین كنند.
رئیس اتاق مشترک ایران و چین تصریح کرد: از دیرباز تا کنون ارتباطات فرهنگی، اقتصادی و سیاسی خوبی با کشور چین داشته ایم،همچنین حجم صادرات ما بین کشوردر سال 2016 میلادی رقمی معادل 32میلیارد دلار بوده است.
به گفته وی قرار بر این است تا در سال 2017 میلادی و نیز در برنامه ششم توسعه جایگاه ویژه ای برای افزایش مبادلات تجاری با کشور چین داشته باشیم چراکه در حال حاضر چین بزرگترین شریک تجاری ما محسوب می شود، لذا به منظور افزایش صادرات به ویژه انرژی قصد بر افزایش حجم مبادلات تجاری خود داریم.
وی ضمن ابراز گلایه مندی از مسئله اخذ روادید برای این کشور عنوان کرد: انتظار داریم تا به زودی این مسئله رفع شده و بازرگانان ما راحت تر از گذشته به فعالیت خود در این کشور ادامه دهند.
عسگر اولادی در پایان بیان کرد: طبق سفری که در پیشرو خواهیم داشت قرار بر این است تا در حوزه صادرات میوه های درختی و خشکبار مذاکراتی با این شریک تجاری انجام دهیم.
انتهای پیام/