وی تأثیرگذاری شعر را در ایجاد روحیه شور و جهاد یادآوری کرد و گفت: بخش قابلتوجهی از شوق و شور شهدای جنگ تحمیلی به خاطر اشعاری بود که در شبهای عملیات خوانده میشد و این تأثیرگذاری شعر همیشگی است و هیچوقت اشعار این خاصیت خود را از دست نمیدهد، بنابراین هر چه قدر که در زمینههای جهاد و شهادت شعر سروده شود کم است.
معاون هماهنگ کننده سپاه علی ابن ابی طالب استان با اشاره به جایگاه ویژه قم در زمینه شعر آیینی اظهار داشت: قم مهد علم و شعر در کشور است و ظرفیت قم را این زمینهها بسیار بالا است.
بیطرفان برگزاری هفتمین جشنواره سراسری شعر بسیج در قم را موردتوجه قرار داد و افزود: ظرفیتی که قم در زمینه شعر آیینی دارد یک ظرفیت خاص و ویژه است و بسیاری از شاعران بزرگ عرصه شعر و ادب از قم برخاستهاند و حق هم همین است که این جشنواره در قم برگزار شود.
وی با اشاره به اهتمام ویژه مقام معظم رهبری به شعر گفت: این توجه خاص رهبر معظم انقلاب به عرصه شعر و ادب ناشی از تأثیرگذاری این پدیده در انتقال مفید و مناسب مفاهیم در قالبی شیوا و رسا است.
معاون هماهنگکننده سپاه علی بن ابیطالب (ع) استان قم تصریح کرد: عرصهها و محورهای دوره هفتم شعر بسیج شامل عناوینی مانند اهلبیت(ع)، انتظار، مقاومت، جهاد و شهادت است که این عناوین بر اساس منطق خاصی در نظر گرفتهشده است.
وی بابیان جایگاه ویژه شهر قم به عنوان عش آل محمد(ص) تصریح کرد: اهلبیت(ع) یکی از موضوعات جشنواره شعر بسیج به شمار میرود که از همین واقعیت نشات گرفته است و وجود مسجد مبارک جمکران سبب شده تا محور شعر انتظار از موضوعات جشنواره شعر بسیج قرار بگیرد.
انتهای پیام/ش