وی با اشاره به اینکه کاهش هزینههای مردم در بخش دارو سبب کاهش هزینههای دولت در بخش درمان میشود؛ افزود: داروسازان مشاورههای دارویی رایگانی را در استفاده از داروها ارائه میدهند که اگر دولت جایگاهی را برای مشاوره های دارویی در بیمارستانها و داروخانهها در نظر بگیرد این سرمایه گذاری سبب کاهش هزینههای دولت در بخش سلامت میشود.
وی با بیان اینکه تبلیغات گستردهای در حوزه دارویی انجام میشود که سلامت مردم را به خطر میاندازد، تصریح کرد: تبلیغ دارو در ایران ممنوع است، اما شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی تبلیغات گستردهای در این حوزه دارند که توسط افراد سودجو و شرکتهای سوداگر صورت میگیرد، با توجه به اینکه محصولات آنها مجوزهای لازم را برای عرضه قانونی ندارد، از طریق این نوع تبلیغات فریبنده سعی در فروش محصولات خود دارند.
به گفته دبیر انجمن داروسازان تهران داروهای ماهوارهای هیچ شناسنامهای از لحاظ تولید و مواد اولیه نداشته و مشخص نیست با چه مکانیزمی و چگونه در درمان تأثیر دارند.
دری اظهار کرد: توصیه ما به عنوان متولیان عرصه داروسازی مبنی بر این بوده که مردم به هیچ وجه داروهای ماهوارهای را تهیه نکرده و فریب تبلیغات را نخورند، زیرا مطابق آمارهای ارائه شده؛ داروهای ماهوارهای درمانگر نیستند بلکه در بسیاری از موارد سبب بروز آسیبهای جبران ناپذیری برای مصرف کنندگان میشود.
انتهای پیام/