وی افزود: مرغدار مرغ را با قیمت 5600 تومان به کشتارگاه می فروشد. بعد از کشتار 27 درصد مرغ تبدیل به ضایعات می شود که پا، سر و روده مرغ محسوب می شود. مرغ گرم داخل مغازه که خریداری می شود 27 درصد مرغی که به کشتارگاه فروخته شده، است و بخش روده و اضافات آن برداشته می شود.
یوسف خانی در ادامه تصریح کرد: بنابراین ما اگر بخواهیم قیمت تمام شده مرغ گرم را حساب کنیم بالغ بر 8 هزار تومان می شود. مرغ با هزینه های حمل از مرغداری به کشتارگاه، هزینه های کشتار مرغ، هزینه حمل از کشتارگاه تا مراکز صنفی و فروش برای اتحادیه ها 8000 تومان تمام می شود.
وی عنوان کرد: ما 8000 تومان را به خاطر گران بودن و قدرت خرید مردم با همان مبلغ عرضه می کنیم تا فشاری به مردم وارد نشود. از سود 10 درصدی خرده فروشی هم تنها 8 درصد را لحاظ می کنیم و مرغ با قیمت 8600 تومان برای مصرف کننده عرضه می شود.
رییس اتحادیه پرنده و ماهی در پایان گفت: قیمت امروز مرغ هم همین مبلغ 8600 تومان است که در حال حاضر 10 روز است که ثابت مانده است.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/