سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ربیعی مطرح کرد؛

بدهی 300 میلیارد تومانی دورزدگان تحریم ها همچنان پا برجاست/ سهم 9 درصدی صندوق های بازنشستگی کشور در سرمایه گذاری‌ها

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: سهم سرمایه‌گذاری صندوق‌های ما در کشور کمتر از 9 درصد است و در سال قبل بدون ریالی افزایش سرمایه توانستیم 3 هزار میلیارد تومان وارد صندوق بازنشستگی کنیم.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در اولین کنگره مجمع عالی کانون‌های بازنشستگی کشوری که امروز(دوشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: تحریم‌های بسیاری در سال های 91 و 92 در رابطه با فروش محصولات پتروشیمی وجود داشت و در این روند فردی قرار بود با دور زدن تحریم‌ها 120 میلیون دلار از این محصولات را بفروشد و پولش را برگرداند.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام شده فقط بخشی از این پول برگردانده شده اما هنوز 300 میلیارد تومان آن باقی مانده است، متأسفانه در این حین شنیده می‌شود که این فرد ملاقات‌هایی با برخی اشخاص خاص دارد و ما شاهد روابط پیچیده این فرد هستیم و امروز از همین تریبون اعلام می‌کنم که حواسشان باشد و در غیر این صورت افشاگری خواهم کرد.

ربیعی گفت: سعی داریم تا برنامه‌های خوبی را از سوی دولت برای روسای کانون های بازنشستگی اجرا کنیم و اگر لازم بود برای روسای بعدی نیز وصیت‌نامه می‌نویسیم که آن را دنبال کنند.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد: باید مسیر ریشه‌کنی فقر و حفظ کرامت انسانی دنبال شود، زمانی که رئیس جمهور در آستانه انتخابات از بازنشستگان صحبت می‌کرد، از اینکه جایگاه شما پررنگ شده خوشحال بودم و این مباحث را به فال نیک می‌گیریم، چرا که نشان می‌دهد به سمتی رفته‌ایم که فقر را ریشه‌کن خواهیم کرد.

ربیعی افزود: اگر دوباره در دولت دوازدهم فعالیت داشته باشیم سعی می کنیم برنامه های خوبی را در زمینه بازنشستگی دنبال کنیم. روزی که به این وزارتخانه آمدم تلقی از صندوق های بازنشستگی خوب نبود و این صندوق فقط به یک کارپرداز تبدیل شده بود و اکنون ایده‌های خوبی در آن در جریان است.

وی تصریح کرد: تصویر صندوق‌ها با اهداف عالی ما بسیار فاصله دارد و وظیفه آنها فقط پرداخت حقوق و مستمری نیست و باید کاهش ریسک بازنشستگی را مدنظر قرار دهند که این ریسک شامل ریسک مسکن، درمان و انزوای اجتماعی است.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: صندوق را به مثابه یک حیات اجتماعی برای بازنشستگان دیده‌ایم و پایدار کردن منابع آن هدف دیگری است و این در حالی است که 7 میلیون و 400 هزار نفر 60 سال به بالا در کشور داریم.

ربیعی افزود: آینده‌نگری در صندوق‌ها وجود ندارد، در صندوق فولاد یکسری شرکت‌ رو به ورشکستگی را به ما تحویل دادند و ما حاضریم دارایی‌ها را بگیرند و پول نقد بدهند. نباید شرکت‌ها را به سمت خصولتی برد متأسفانه به جای نقد این سیاست‌ها خود صندوق‌ها را نقد می‌کنند.

وزیر رفاه گفت: بیشترین زجر ما این است که انتصابات سفارشی در برخی شرکت‌ها نداشته باشیم، ما تعهد اخلاقی با خدا و مردم داریم و از این اموال صندوق حفاظت خواهیم کرد.

ربیعی در پایان گفت: برخی انگ خصولتی به صندوق بازنشستگی می‌دهند و نمی‌گویند که بر اساس کدام تحلیل سخن می‌گویند. این در حالی است که سهم سرمایه‌گذاری صندوق‌های ما در کشور کمتر از 9 درصد است و در سال قبل بدون ریالی افزایش سرمایه توانستیم 3 هزار میلیارد تومان وارد صندوق بازنشستگی کنیم و برای بیمه تکمیلی هم که دولت پولی به صندوق نداد اما ما آن را به خوبی مدیریت کردیم.

انتهای پیام/

جمعیت 60 سال به بالای کشور به مرز 8 میلیون نفر رسید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
علی
۱۶:۵۷ ۰۹ مرداد ۱۳۹۶
خواهشا دولت تمامی تحصیلکردگان کارشناسی ارشد به بالا را که هنوز بیکارو مجرد هستند و سنشون هم سی را رد کرده یک بسته حمایتی برای خود این عزیزان در نظر بگیره تا هم بتونن ازدواج کنن و هم به آینده امیدوار باشن،
یا علی