وی افزود: نصیریان سخاوتمند بود و این را در روحیه رفتاری و کاریاش به شدت میدیدیم. با او در داوری جشنواره فیلم سبز همراه بودم و او درسهای زیادی به من برای ادامه زندگی داد. روحیه وطنپرستی و انسان دوستی خاصی داشت که ویژه خودش بود.
مدیر اجرایی دومین جشنواره فیلم سلامت افزود: امسال دومین جشنواره فیلم سلامت را برگزار میکنیم و دو هفته پیش با حضور جمعی از فیلمسازان دیداری با اعضای انجمن اهدای عضو ایران داشتیم. وقتی در مراسم تشییع خبر اهدای اعضای وحید را شنیدیم تصمیم گرفتیم تا در جشنواره فیلم سلامت از تلاش ارزنده او و خانوادهاش قدردانی کنیم. اهدای عضو بزرگترین و شریفترین کاری بود که در تکمیل مثبت اندیشی و زندگی موثرش انجام داد. قلب و دیگر اعضای وحید در بدن دیگر انسان ها قرار گرفته که هرکدام یک سیمرغ است و خود وحید سیمرغی بود که قلبش را اهدا کرد.
قربانپور درباره ساخت آثار وحید نصیریان گفت: امیدوارم فیلمهایی که وحید نساخته، به خصوص آخرین نسخه فیلمنامه «نارون» تولید شود تا به عنوان یادگار در سینمای ایران باقی بماند؛ چون وحید به این اثر اعتقاد داشت و تا آخرین لحظه به دنبال سرمایهگذاری برای ساختش بود. ساخت این فیلم فاخر می تواند نقش بی بدیل او را در سینمای ایران ماندگار کند.
این مستندساز در پایان با اشاره به معیشت سخت هنرمندان اظهار داشت: متاسفانه اغلب هنرمندان ما به لحاظ معیشت درگیر روزمرگی هستند که سیاستگذاران فرهنگی میتوانند با برنامهریزی دقیق تر و مدیریت بهتر آن را به حداقل برسانند. از سویی باید نگاه ویژهتری به سینمای انیمیشن، مستند و فیلم کوتاه داشت.
انتهای پیام/