به گفتهی خانم حسینی، وجود سرپرست در وزارت و ریاستهای مرکزی سبب شده تا ادارههای دیگر در ولایتهای مختلف کشور نیز توسط سرپرست اداره شوند.
به باور منشی شورای ولایتی هرات، اداره کردن یک نهاد دولتی توسط سرپرست باعث رشد فساد اداری، ناامنی، انکشاف نامتوازن، بیکاری و آسیب دیدن مردم میشود و اگر این مشکل به زودی حل نگردد، شاهد ادارههای ناکارا خواهیم بود.
او افزود که سرپرست یک اداره به دلیل نامعلوم بودن سرنوشتش برنامه درست و منظمی برای کنترل اداره تحت امرش ندارد و این مساله سبب بروز مشکلات زیادی میشود.
مشکل در استخدام موضوعی است که "سکینه حسینی" به آن اشاره کرده و میگوید که این موضوع سبب شده تا جوانان جذب کار در ادارههای دولتی نشوند.
به باور وی، کارمندان در ادارههای دولتی بیشتر از طریق مسائل قومی، مذهبی و سمتی جذب میشوند که این مساله باعث شده تا کارمندان بیشتر منافع گروه معرفی کننده را تامین کنند.
از سویی هم بیش از یک سال است که والی هرات معاون ندارد و همین موضوع سبب شد تا در زمانی که والی به مرخصی رفته بود، یک نظامی سرپرستی هرات را به عهده بگیرد.
"جیلانی فرهاد" سخنگوی والی هرات نیز به آوا گفت که در ولایت هرات ۲۵ واحد اداری توسط سرپرست اداره میشود.
وی افزود که اداره محلی صلاحیت استخدام در "بست دو" را ندارد و این موضوع از مرکز کشور تعیین و طی مراحل میشود.
سخنگوی والی هرات گفت که چندین بار به صورت کتبی از مرکز کشور درخواست کردهاند تا به روند سرپرستی در این ولایت خاتمه ببخشد اما آنان تاکنون اقدام جدی نکردهاند.
این در حالی است که پس از روی کار آمدن حکومت وحدت ملی، تعدادی زیادی از رؤسای ادارههای دولتی هرات ازکار برکنار و جای خود را به سرپرست دادند.
از آن زمان تاکنون مردم و اعضای شورای ولایتی هرات بارها اعتراض کردند اما تاکنون هیچ اقدامی در این رابطه نشده است.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید