وی افزود: باید فرهنگ رضوی را مورد توجه و تامل قرار داد و در مسیر ترویج این فرهنگ تلاش کنیم و از لابهلای روایات و احادیث ائمه معصومین(ع) نیز بهره ببریم.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: حضرت فاطمهزهرا(س) حرکت انقلابیای را در کنار امام علی(ع) داشتند و این بانوی بزرگوار در حوزه بانوان جلودار این حرکت شدند و نقش مبازراتی دیگر را حضرت زینبکبری(س) ایفا کردند و در عرصه خواهران بزرگانی بودند که نه تنها نقشآفرین بودند، بلکه حرکتی قیامگونه و اثربخش داشتند.
وی تاکید کرد: میزان تاثیر نقش خانواده در فرهنگ رضوی بسیار مشخص بوده و خواهران انقلابی ولایی و ولایتمدار باید در مسیر مقابله با استکبار طبق مبنای فرهنگ رضوی گام بردارند.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه مسئله پژوهش در خواهران بیشتر از برادران جایگاه دارد، گفت: در مسئله زندگی امام رضا(ع) بیانات شاخصی داریم که متاسفانه تنها در حد مصیبت و غربت امام رضا(ع) به آن پرداخته میشود و توجه خاصی به موضوع فرهنگ رضوی و دیگر موضوعات مهم رضوی نمیشود و باید این نوع نگاهها اصلاح شود.
آیتالله علمالهدی گفت: امام رضا(ع) به عنوان شخصیتی انقلابی و انقلابساز به عنوان یک نقطه عطف شناخته شدند و نگاه ایشان تز قدرت نیست، بلکه در مسیر جامعهسازی با معارف حرکت کردند.
وی گفت: خواهران در ترویج فرهنگ رضوی نقشآفرینی بسیار مهمی دارند و حتی نقش گروه از برادران بیشتر است و باید زنان انقلابی هماهنگی خانوادهها و همسران را رقم بزنند و در جایی که نقش زنان کمرنگ بوده موجب ریزشهایی در آن خانواده شده است و ثبات خانواده انقلابی توسط زنان انقلابی باید عالیترین نقطه ترویج فرهنگ رضوی باشد.
انتهای پیام// م.م