وی ادامه داد: هماکنون یک هزار و 400 دندانپزشک در مناطق کم برخوردار کشور در حال ارائه خدمت به متقاضیان هستند؛ طی چهار سال اخیر و با اجرای طرح تحول نظام سلامت حدود هفت میلیون نفر از دانشآموزان تحت پوشش کامل خدمات پیشگیری از پوسیدگی دندان و یک میلیون و 500 هزار نفر تحت انجام خدمات تضمینی دندانپزشکی به طور رایگان قرار گرفتند. طرحی که در آن علاوه بر دانشآموزان مادران باردار و شیرده را نیز در مناطق محروم پوشش میدهد.
وزیر بهداشت با اشاره به استقبال چشمگیر جامعه پزشکی برای ارائه خدمات رایگان و داوطلبانه در مناطق محروم به ویژه در حوزه دندانپزشکی ادامه داد: باید این فرهنگ سازی توسعه یابد تا همگان به ویژه جامعه خیّران برای ماندگاری چنین اقداماتی تشویق شوند.
وی همچنین با اشاره به کاهش چشمگیر شاخص پوسیدگی دندان طی چهار سال اخیر افزود: این شاخه 2.9 درصد بوده که هماکنون پس از تلاشهای چهار ساله وزارت بهداشت و حمایتهای خیّران و تزریق بخش قابل توجهی از بودجه برای ترمیم، بازسازی و پیشگیری از مشکلات دهان و دندان موجب شده که این رقم هماکنون به 1.08 کاهش یابد البته باز هم این موضوع ادامه دارد.
هاشمی همچنین با اشاره به نسخه ای برای پیشگیری از پوسیدگی دندان ها اظهار کرد: خانواده ها هم باید دقت کنند و کودکان هم مراقب باشند زبرا همان دندان سالم با شکستن فندق، گردو پسته و امثال آن آسیب دیده و پوسیده می شود، از سوی دیگر مسواک زدن با خمیر دندان در سه وعده در روز نباید فراموش شود علاوه بر آن، فرهنگ سازی بر دوش رسانه ها به ویژه صدا و سیما است که در زمینه سلامت اقدامات بسیار خوبی برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی انجام داده که جای تقدیر و تشکر دارد.
وزیر بهداشت یاد آور شد: خوشبختانه پیشرفت هایمان در زمینه سلامت دهان و دندان خوب بوده اما در مقایسه با آمار های بین المللی این پیشرفت ها هنوز برایمان قابل قبول نیست، اما آنچه که مهم است رفتار های ما و اهمیت خانواده ها به مساله پیش گیری است که صدا و سیما در این زمینه بسیار خوب عمل کرده و انتظار می رود این همکاری ادامه پیدا کند.
انتهای پیام /
آدرس این دندانپزشک هم مرکز بهداشت سلماس هستش