وی با اشاره به اینکه تعداد شرکت کننده در این جشنواره رشد قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است، خاطرنشان کرد: افزون بر ۷ هزار و ۵۰۰ نفر برای شرکت در این جشنواره ثبت نام کردهاند که این میزان در مقایسه با سال گذشته ۳ هزار و ۹۶۵ نفر به میزان ۹۱ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان بوشهر با بیان اینکه جشنواره ملی کتابخوانی رضوی از سری برنامههای جشنواره بین المللی امام رضا (ع) است تصریح کرد: این جشنواره به مناسبت دهه کرامت برگزار میشود که امسال کتابخانههای عمومی استان بوشهر برای دومین سال متوالی میزبان برگزاری آن تعیین شده است.
هاشمی با تاکید بر استفاده از ظرفیت خیران در برگزاری جشنواره یاد شده افزود: توجه با ظرفیت خیران و مساعدت این قشر نیک اندیش در برنامههای فرهنگی و با عنایت به اهمیت موضوع، در ابتدای این جشنواره جلسه انجمن خیران کتابخانه ساز بوشهر برگزار شد تا بتوان از این ظرفیت دراجرای بهتر این رویداد فرهنگی بهرهبرداری شود.
وی از نشستهای تخصصی برای برگزاری هر چه با شکوه هفتمین جشنواره ملی کتابخوانی رضوی خبرداد و بیان کرد: پس از ابلاغ دستورالعمل اجرایی هفتمین جشنواره ملی کتابخوانی رضوی از سوی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، نشستها و جلسات متعددی با دستگاههای فرهنگی، شورای فرهنگی عمومی به ریاست نماینده، ولی فقیه در استان بوشهر، انجمن خیران کتابخانه ساز، و انجمن کتابخانههای عمومی استان به منظور تببین و معرفی این جشنواره برگزار شده است.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان بوشهر بیان کرد: با تلاشهای انجام شده افزون بر ۷ هزار و ۵۰۰ نفر در هفتمین جشنواره ملی کتابخوانی رضوی مشارکت دارند.
دبیر استانی جشنواره کتابخوانی رضوی افزایش ۹۱ درصدی شرکت در جشنواره یاد شده را نشان از معرفت دینی مردم استان بوشهر دانست و خاطر نشان کرد: افزایش مشارکت ۳ هزار و ۹۶۵ نفری در هفتمین جشنواره ملی کتابخوانی رضوی نشان از ریشه در دلدادگی و معرفت مردم متدین استان بوشهر نسبت به اهلبیت (ع) دارد.
هاشمی با بیان اینکه در این جشنواره ۶ عنوان کتاب برای ردههای سنی مختلف معرفی شده است افزود:انتخاب این منابع بر اساس یک سیاست عقلایی و اصولی و بنا به نیاز مردم و پس از آسیب شناسی و نیازسنجی در جامعه، ارائه شده است.
مدیر کل کتابخانههای عمومی استان بوشهر با اشاره به مشارکت کتابخانههای روستایی و شهرهای کوچک استان بوشهر در جشنواره رضوی بیان کرد: با توجه به بافت مذهبی روستاها و شهرهای کوچک استان بوشهر و ابراز دلدادگی این مردم به فرهنگ متعالی تشیع و وجود ۲۲ باب کتابخانه در این روستاها مشارکت قابل توجهی را در این مناطق شاهد هستیم.
انتهای پیام/ف