آقای غضنفر افزود که طی یک هفته با برگزاری کلاس نماز در آموزشگاه رسالت، شیوه نماز خواندن و احکام به این دختران آموزش داده شده است.
جشن تکلیف یکی از مراسم مذهبی دین اسلام است که برای دختران و پسران مسلمانی که به سن تکلیف رسیدهاند، به اجرا در میآید.
بر اساس دستورهای دینی، دختران و پسران مسلمان که این آئین مذهبی برای آنها به اجرا در میآید، مکلّف نامیده میشوند و میبایست واجبات دین اسلام را انجام داده و از محرمات (آنچه خداوند ممنوع دانسته) دوری بجویند.
جشن تکلیف برای دختران مسلمان، در پایان ۹ سالگی و آغاز ۱۰ سالگی میباشد و برای پسران، پایان ۱۵ سالگی و آغاز ۱۶ سالگی.
بااین حال، بانو لیلا، مادر است که تازه اولین دخترش به سن تکلیف رسیده است، با اظهار تشکری از برگزار کنندگان این جشن، به خبرنگار آوا گفت: برگزاری جشن تکلیف برای سعادت و عاقبت بخیری دختران ما کمک می کند.
وی هم چنان در ادامه صحبت های خود افزود: وقتی دختران به سن ۹ ساله می رسند شاید به ارزش واقعی نماز پی نبرند؛ ولی وقتی چنین برنامه هایی برای شان گرفته می شود، دیگر با شوق و علاقه خاص نمازهای خود را اداء خواهند کرد.
این بانو همچنان از مسئولین برگزارکنندهی این برنامه خواست تا همه ساله این برنامه را برگزار نمایند.
هم چنان بانوی ۹ ساله که خود را زهرا فرزند عبدالطاهر معرفی می کند، بعد از این جشن تکلیف اولین نماز زندگی خود را خواهد خواند.
وی گفت: خوشحالم که حالا می توانم مثل بزرگان خانواده نماز بخوانم و با خواندن نماز فکر میکنم که من هم جز بزرگان خانواده حساب می شوم.
قابل ذکر است که سالهای قبل نیز با همکاری مرکز فعالیت های فرهنگی اجتماعی تبیان این آموزشگاه جشن تکلیف را در این منطقه برگزار نموده بود.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید