وی از اجرای طرح کاداستر در شهرستان جم با 47 درصد روستا و نزدیک 140 هزار هکتار خبر داد و افزود: این طرح در شهرستان دشتی با 42 هزار هکتار و 95 درصد روستا اجرایی شده است.
مدیرکل منابعطبیعی و آبخیزداری استان بوشهر پروژه کاداستر را یکی از زیربناییترین پروژههای منابعطبیعی دانست و افزود: حفاظت و بهرهبرداری صحیح از اراضی ملی در بخشهای مختلف از جمله جنگل، مرتع و بیابان از مهمترین مزیتهای این طرح است چراکه برای تشخیص دقیق و علمی اراضی ملی و مستثنیات استان به اجرای این طرح نیازمند است.
مهاجری با اشاره به اجرای طرح کاداستر در اراضی ساحلی استان بوشهر اظهار داشت: همزمان با این طرح، کاداستر اراضی ساحلی نیز از سال 95 آغاز شد و امسال حریم اراضی ساحلی دیلم به میزان 41 هزار هکتار تشخیص گذاشته شده و درحال پیگیری برای اخذ سند اراضی ساحلی است.
وی اعمال استانداردهای کاداستر در نقشههای اجرای مقررات ملی شدن و ایجاد سامانه کاداستر اراضی ملی و دولتی و اخذ اسناد تک برگی اراضی ملی و دولتی را از اهداف اصلی اجرای طرح کاداستر در استان بوشهر دانست.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر بیان کرد: با اجرای کامل این طرح، مالکیت و تقویت مدیریت و نظارت به اراضی ملی و دولتی استان تثبیت میشود و به توسعه مدیریت علمی و فنی در پایش منابع طبیعی و تولید اطلاعات منسجم استان کمک میکند.
مهاجری تاکید کرد: اجرای این طرح به ایجاد زیرساخت آزمایش سرزمین برای تضمین سرمایه گذاری در اراضی ملی و دولتی و امکان برنامهریزی دقیقتر منجر و اسناد صادره نیز تک برگی میشود.
انتهای پیام /پ