وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۵ درصد عوامل موثر بر سلامتی به مولفه های اجتماعی باز می گردد گفت: بر این اساس توسعه فرهنگ سازمانی برای سیاست گذاران، اساتید، دانشجویان و مردم در دستور کار قرار گرفته است تا بتوان از این طریق، مولفه های اجتماعی موثر بر سلامتی را ارتقاء داد.
خدایی با تاکید بر اینکه دیگر زمان آن گذشته است که تنها عامل بیماری را میکروب و ویروس بدانیم گفت: سبک زندگی نادرست، استرس، تغذیه نامناسب، استفاده از دخانیات از عوامل موثر بر سلامتی است که به طور مستقیم به رفتار فردی و اجتماعی باز می گردد.
وی به اقدامات واحد مشارکت های مردمی اشاره کرد و افزود: توسط معاونت اجتماعی دانشگاه تا کنون ۴۵ سازمان مردم نهاد که به طور مستقیم در حوزه سلامت فعالیت می کنند شناسایی و در قالب کتابی با عنوان سلامت یاران منتشر شده است.
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر می توان گفت با همکاری شوراهای مشارکت مردمی بیش از ۹۰ درصد بیماران نیازمند در شهر مشهد به خاطر نداشتن پول از نظر درمان محروم نمی شوند.
خدایی افزود: با همت و مشارکت خیران در سال گذشته بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال به دانشگاه اهدا شد که در قالب کمک به بیماران، توسعه، تجهیز و ساخت زیر ساخت های بهداشتی و درمانی هزینه شده است.
انتهای پیام// م.م