وی ادامه داد: سیاستهای تشویقی از جمله فراهم کردن زمینه کسب و کار برای مهارت جویان در نظر گرفته شده است و عمدتا روی اخذ وام تمرکز کردیم همچنین در با این زمینه سازمان فنی و حرفهای رایزنیهایی شده است.
جمالی در مورد تامین اعتبار برای به روز رسانی تجهیزات هنرستانها گفت: هر ساله نیاز به روز رسانی تجهیزات داریم و امسال مقرر شده تا از صندوق ذخیره برای هنرستانهایی که در حوزه صنعت فعالیت میکنند این اعتبار تزریق شود.
رئیس اداره فنی و حرفهای آموزش و پرورش تهران تصریح کرد: کمبود بودجه برای به روز رسانی تجهیزات وجود دارد که اگر ۲۰ تا ۳۰ درصد از اعتبار درخواستی تخصیص پیدا کند امکان کیفیت بخشی به هنرستانها فراهم میشود.
وی از ایجاد رشته آتش نشانی در شهر تهران خبر داد و گفت: بیشترین جذب در رشتههای مهارتی درمناطق جنوبی تهران انجام میشود.جمالیدر مورد وضعیت نیروی انسانی در هنرستانهای تهران بیان کرد: درمورد هنر آموزان خانم کمبودی وجود ندارد، اما نیاز به جذب نیروی فنی آقا وجود دارد وباید ۳۰ درصد به میزان کنونی اضافه شود.
جمالی درمورد تغییر رشته به هنرستانها گفت: حدود ۲۰ درصد دانشآموزان بعد از تحصیل در رشتههای نظری به رشتههای کاردانش یا فنی حرفهای تغییر رشته میدهند در حالی که پیش از این جلسات توجیهی برای انتخاب رشته دانشآموزان برگزار شده و در خصوص شرایط رشتهها توضیحاتی از سوی مسئولان مربوطه ارائه میَشود.
وی با اشاره به اینکه دانشآموزان در هنرستانها فضای بازی برای یادگیری رشتههای مهارتی دارند، یادآور شد: تفاهمنامههایی با سازمانهای مختلف از جمله برخی شرکتهای خودروسازی و وزارت صنعت و معدن برای اشتغال و کار آموزی منعقد شده که البته تا زمان اجرای آن زمان لازم داریم.
انتهای پیام/