سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کامیابی مطرح کرد؛

نظام سلامت کشور به طب عمومی توجه ندارد

رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران گفت: طب عمومی در کشور ما مغفول مانده و نظام سلامت به این رشته توجه جدی ندارد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ عباس کامیابی رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران در نهمین گردهمایی علمی انجمن پزشکان عمومی ایران و رونمایی از کتاب طب عمومی «مورتاگ» که در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به لغو انتخابات الکترونیکی در هفتمین دوره انتخابات هیات مدیره سازمان نظام پزشکی، حق برخی از همکاران ما ضایع شده که توجه به این موضوع ضروری است.

وی با بیان اینکه ماجرای انتخابات نظام پزشکی باید به دقت بررسی و مسائل حقوقی و سبب ساز این مشکلات بیان شود، گفت: مسئولین برگزاری انتخابات نظام پزشکی، باید پاسخگوی این بی نظمی باشند.

رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران، فعالیت و پویایی قشر پزشکان عمومی را نیازمند ایجاد انگیزه و محرک دانست و بیان کرد: انتشار کتاب طب عمومی «مورتاگ» به عنوان یک مرجع و رفرنس برای همکاران گامی موثر در جهت ارتقای معلومات پزشکان عمومی است و اسم این کتاب علاوه بر جنبه ظاهری، از منظر حکمت طب انتخاب شده است.

به گفته وی، طب عمومی در کشور ما مغفول مانده و به رغم همه شعار‌ها مبنی بر اینکه طب عمومی بنیان سلامت است، هنوز نظام سلامت به این رشته توجه جدی ندارد و همچنان تاوان اشتباهات خود را می‌پردازد که اصلاح این روند نیاز به تغییر زیرساخت‌ها دارد.

کامیابی کتاب «طب عمومی مورتاگ» را حرکت زیرساختی عنوان کرد و افزود: پس از شروع طرح تحول سلامت، همکاران با تحلیل این طرح و همچنین مقایسه آن با سایر کشورها، بر آن شدند تا با ترجمه کتاب این پزشک استرالیایی، پزشک خانواده در کشور به شکل آکادمیک و با رفرنس‌های مناسب ادامه یابد.

وی با انتقاد از نبود پزشک عمومی در شورای عالی آموزشی وزارت بهداشت بیان کرد: مورتاگ علاوه بر جلب اعتماد مردم در کسوت پزشک عمومی، با همین رتبه توانسته تبدیل به یک پروفسور مطرح در جهان شود و همین می‌تواند گواهی بر اهمیت بیش از پیش پزشکان عمومی در جهان و به ویژه ایران باشد.

رئیس انجمن پزشکان عمومی ایران در پایان کتاب «طب عمومی مورتاگ» را به عنوان پروتکلی برای پزشکان عمومی خواند و یادآور شد: خوشبختانه امروز کشور ما دارای یک رفرنس علمی در رشته پزشک عمومی است و این می‌تواند گامی برای بهبود وضعیت و جایگاه همکاران این عرصه شود.

انتهای پیام/ 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.