وی به هماهنگی کشتارگاه با اداره کل دامپزشکی استان در انجام کلیه طرح ها و برنامه های آموزشی، افزود: خوشبختانه همکاری خوبی بین مسئولان بهداشتی موسسه ، شبکه بهداشت و این اداره کل وجود دارد تا اطلاع رسانی های عمومی در مورد خطرات بیماری های مشترک بین دام و انسان به نحو مطلوب و موثری صورت گیرد.
رئیس موسسه صنعتی گوشت مشهد بر توجه ویژه شهروندان به هشدارهای بهداشتی حوزه گوشت و محصولات دامی، ادامه داد: با اقدامات بهداشتی، برگزاری کلاس های آموزشی برای کارکنان و اطلاع رسانی های به موقع، توانستیم از بروزوگسترش بیماری های مشترک دام و انسان که به همراه دام زنده وارد موسسه می شوند، جلوگیری کنیم که به طبع آن سلامت محصولات خروجی از کشتارگاه نیز تضمین خواهد شد.
وی اظهار داشت: تلاشها و هماهنگی های بین تمامی مسئولان دامپزشکی، بهداشت و کشتارگاه صنعتی مشهد در این راستا صورت میگیرد که بتوانیم گوشتی سالم و کاملا بهداشتی را به دست مصرف کنندگان در سراسر استان به ویژه شهر مشهد به عنوان زائران و مجاوران گرانقدر علی بن موسی الرضا (ع) برسانیم.
انصاری خاطر نشان کرد: شهروندان خراسان رضوی می توانند با خیالی آسوده گوشت و فرآورده های موسسه صنعتی گوشت مشهد را که با هولوگرام و لیبل مخصوص در بازار عرضه می شوند، مصرف کنند.
انتهای پیام/ ف.ج