سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ضیائی خبر داد

رنجرهای هلال احمر در شهرها مستقر می‌شوند

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: مقرر شده تا پایان سال جاری، 3 هزار و 500 نیروی واکنش سریع در شهرهای بالای 100 هزار نفر مستقر شوند.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدامیرمحسن ضیائی رئیس جمعیت هلال احمر در اختتامیه همایش مدیران ستادی و عامل استان‌های جمعیت هلال احمر با بیان اینکه تاب‌آوری باید در کشور ارتقا پیدا کند، اظهار داشت: تاب‌آوری ملت‌ها در سراسر دنیا متفاوت است و همین موضوع باعث می‌شود در برابر مشکلات، حوادث و سوانح عملکرد متفاوتی داشته باشند.

وی درباره اجرای برنامه 5 ساله جمعیت هلال احمر، افزود: برای تدوین برنامه 5 ساله جمعیت هلال احمر یک سال و نیم زمان صرف شد و هم اکنون زمان اجراست و برای اجرای آن باید تمام توان خود را به کار گیریم.

به گفته رئیس جمعیت هلال احمر، مجموع فعالیت‌های هلال احمر در تمامی بخش‌ها همگرا و هم‌افزاست و همگی در جهت پیش‌برد و دستیابی به اهداف مشترک، فعالیت می‌کنند.

ضیائی با تاکید بر کاهش زمان طلایی رسیدن به صحنه حادثه، اظهار کرد: کاهش زمان رسیدن عوامل امدادی هلال احمر به صحنه حوادث به نحو قابل توجهی تغیر کرده است که از نگاه اکثر افراد جامعه دور نمانده است.

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه مقرر شده تا پایان سال جاری 3 هزار و 500 نیروی واکنش سریع در شهرهای بالای 100 هزار نفر مستقر شوند، گفت: در حال حاضر 500 نیروی واکنش سریع وجود دارد و 3 هزار نیروی واکنش سریع نیز در حال آموزش هستند تا در مانور امداد و نجات نوروزی سال 97 شرکت کنند.

وی با اشاره به اینکه نیروهای واکنش سریع، نیروهای شاخص جمعیت هلال احمر هستند، ادامه داد: از تمامی دست اندرکاران آموزش نیروهای واکنش سریع می‌خواهم تا تمام توان خود را برای تحقق این مهم به کار گیرند.

ضیائی درباره واگذاری آمبولانس و خودروی نجات به استان‌های مختلف، اظهار کرد: 170 دستگاه آمبولانس و 200 دستگاه خودروی نجات به هلال احمر استان‌های سراسر کشور تحویل داده می‌شود.

رئیس جمعیت هلال احمر تاکید کرد: مشارکت‌های مردمی و فعالیت‌های داوطلبانه از اهمیت خاصی برخوردار است که باید در این زمینه تدبیر لازم اندیشیده شود تا مشارکت‌های مردمی افزایش یابد.

وی به انجام پروژه‌های مشترک با سایر ارگان‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی، بهداشتی و درمانی اشاره کرد و یادآور شد: موافقت اولیه با مرکز بیماری‌های خاص انجام شده است تا در زمینه‌های دیابت، فشار خون و همودیالیز فعالیت‌های مشترکی انجام شود.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: این جمعیت در مواردی که جامعه ممکن است دچار آسیب شود، می‌تواند مداخله و در جهت مرتفع شدن مشکلات اقدام کند.

ضیائی فشار خون و بیماری دیابت را از جمله مرگ‌های خاموش در کشور دانست و عنوان کرد: بسیاری از مرگ و میرهای ناشی از فشار خون و دیابت با آموزش و تغییر سبک زندگی قابل پیشگیری و کاهش است.

انتهای پیام/

استقرار 3 هزار و 500 رنجر هلال احمر در شهرهای بالای 100 هزار نفر تا پایان سال

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.