وی با تاکید بر ضرورت افزایش نظارت و بازرسی از واحدهای خبازی استان سمنانگفت: با واحدهایی که قوانین نظام صنفی و مشتری مداری را رعایت نمی نمایند و نان های بی کیفیت به مردم عرضه می نمایند به شدت برخورد می شود.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان در ادامه اظهار داشت : از این تعداد بازرسی از واحد خبازی استان سمنان ، 174 فقره پرونده تخلف با عناوین کم فروشی ، عرضه خارج از شبکه آرد ، عدم رعایت ساعات کاری و غیره تشکیل شده است.
وی ارزش ریالی این تعداد پرونده را بالغ بر 129 میلیون و هشتصد هزار ریال عنوان کرد و گفت ، این پرونده ها جهت بررسی و صدور رأی به تعزیرات حکومتی معرفی شده اند.
وی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از کمیته بهبود کیفیت نان استان سمنان ، ارزیابی صورت گرفته از نان های تولیدی در استان سمنان را رضایت بخش خواند و اظهار کرد: طی ارزیابی صورت گرفته توسط کمیته بهبود کیفیت نان استان سمنان ، 76 درصد از نانهای تولیدی استان سمنان وضعیت مطلوب ، 18درصد نسبتاً مطلوب و 6درصد نیز نامطلوب است.
بهروز اسودی ارتقاء کیفیت نان و برگزاری گشت های مشترک بازرسی را از مهمترین مصوبات و اهداف کارگروه آرد و نان استان سمنان عنوان کرد و گفت: بمنظور بهبود کیفیت نان های تولیدی استان سمنان در سال گذشته 3 هزارو 543 ( نفر ساعت ) از متصدیان واحدهای خبازی در سطح استان سمنان آموزش های لازم را دیده اند و این امر در سال 96 در حدود هزارو530 ( نفرساعت ) در حال اجرا است.
وی تصریح کرد هم استانی های عزیز می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف ، موارد را از طریق سامانه تلفن 124 ستاد خبری سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان گزارش دهند.
انتهای پیام / ه