پزشکیان با بیان اینکه برگزاری اجلاس های این چنینی برای پیدا کردن نگاه و زبان مشترک و پاسخگویی به مشکلات و چالشها است افزود: سیستم سلامت با چالشهایی مواجه است و این همزبانی و نگاه مشترک باعث میشود کارآیی و اثربخشی نظام سلامت افزایش پیدا کند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اگر بتوانیم بر اساس مبنای علمی و چارچوب قانونی رفتارمان را تغییر دهیم آنگاه تغییر در مدیریت بیمارستانی و مراکز بهداشتی و درمانی ایجاد شده و روند کار ما در کشور به سمتی میرود که سیاستهای کلی مقام معظم رهبری در زمینه سلامت پیگیری شود.
پزشکیان ادامه داد: مقام معظم رهبری درخواست دارند که ایران به نخستین کشور در منطقه در حوزه سلامت تبدیل شود که این کار آسانی نیست و نیازمند تغییر رفتار، نگرش، برنامهها و مهارتهای فردی است زیرا با این افراد و نگاهها و رفتارهای کنونی اگر قرار بود در منطقه اول شویم تا به حال شده بودیم برای اول شدن در منطقه باید نگاهمان را تغییر داده و جور دیگری ببینیم و عمل کنیم.
وی گفت: در هیأت امنای دانشگاهها با مشکلاتی مواجه هستیم و بر اساس گفتههای رئیس مجلس و وزیر بهداشت در اجلاس امروز رفتار و نگاهی که هیأت امنا باید داشته باشند و مسئولیتپذیری در اعضا به وجود نیامده است.
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: وزارت بهداشت نسبت به واگذاری بخشها به هیأت امنا مشکل دارد؛ زیرا اینگونه نیست که هیات امنا نسبت به دغدغههای موجود در نظام سلامت و دانشگاهها تصمیمگیری کنند و راهحل پیشنهاد کنند بلکه راهحلها را برخی تدوین کرده و در جلسهای تقدیم هیأت امنا میکنند و هیأت امنا فقط آن را امضا میکنند.
پزشکیان عنوان کرد: برای اینکه مدیریتها را اصلاح کنیم باید به نگاهی برگردیم که هیأت امنای دانشگاهها که کارشناس و با تجربه هستند و تجربه زیادی در زمینه مدیریت دارند در مورد دانشگاهها تصمیمگیری کنند اما هنوز به آنجا نرسیدهایم.
انتهای پیام/