این رشتهها براساس نیاز سنجیهای صورت گرفته و به هدف آموزش افراد خبره و متخصص در حوزههای مورد نیاز، قرار است به زودی ایجاد گردد.
مدیریت آب، مدیریت منابع، مهندسی طرح صنایع داخلی، آمار و احصاییه، تغییرات اقتصادی و دیزاین قالین از جمله رشتههای جدیدیاند که قرار است از سوی دانشگاه هرات به وزارت تحصیلات عالی کشور پیشنهاد شود.
این در حالی است که اخیرا دیپارتمنت فود تکنالوژی در دانشکده زراعت و دیپارتمنت کانسولنگ در تعلیم و تربیه ایجاد گردیده و عملا محصلین در حال فراگیری دروس میباشند و قرار است تا یک سال دیگر این دو دیپارتمنت اولین دور فراغت را نیز داشته باشند.
هم اکنون در دانشگاه هرات به تعداد ۷۳ رشته تحصیلی در چوکات شانزده دانشکده تدریس میگردد.
آقای فایز همچنان از تاسیس دو برنامه ماستری جدید نیز در دانشگاه هرات خبر داده و گفت: "برنامه ماستری دانشکده اقتصاد این دانشگاه نهایی شده و همچنان برنامه ماستری کامیونتی کالج نیز قرار است تا چند روز دیگر شروع شود".
آقای فایز از تلاشها بخاطر بلند بردن سویه علمی استان نیز سخن گفت و افزود که در سال جاری دانشگاه هرات به تعداد ۲۶ بورسیه تحصیلی را برای استادان مهیا نموده است.
در حال حاضر دانشگاه هرات لوحه ندارد. این موضوع بارها جنجالهایی را در پی داشته است.
رییس دانشگاه هرات در بخشی از صحبتهای خود در این نشست خبری گفت، نصب این لوحه از صلاحیتهای دانشگاه هرات نیست.
آقای فایز میگوید پیشنهاد روی میز رییس جمهور است و آنان منتظر دستور از سوی مرکز هستند.
گفتنی است که هم اکنون حدود ۴۳۰ استاد در دانشگاه هرات وجود دارد که از این میان، ۲۳ تن مدرک دکترا، ۲۱۳ تن ماستر و متباقی لیسانس دارند که به گفته مسوولین؛ در جهت ارتقای سطح علمی آنها تلاشهای همه جانبه صورت میگیرد.
این در حالی است که دانشگاه هرات به تعداد ۱۶۰۰۰ محصل دارد و حدود ۶۰ درصد آن خارج از هرات هستند.
انتهای پیام/
برای اطلاع از آخرین اخبار افغانستان به کانال تلگرامی ما بپیوندید