به گفته وی حداقل نرخ هر کیلو زعفران 4 میلیون و 400 و حداکثر 5 میلیون و 300 هزارتومان است.
حسینی با اشاره به دلایل کاهش نرخ زعفران در بازار گفت: آغاز برداشت زعفران از 20 مهرماه و افزایش عرضه از سوی فرصت طلبانی که اقدام به دپو محصول در خانه های خود کردند، دلیل ارزانی محصول در بازار به شمار می رود.
عضو شورای ملی زعفران با اشاره به آخرین وضعیت صادرات بیان کرد: گرچه گمرک از ارائه آمار امتناع می نماید اما روند صادرات عادی است.
وی با انتقاد از جایگاه نامناسب زعفران در بازار های صادراتی تصریح کرد: کاهش قیمت و افزایش کیفیت در واحد سطح امری مهم در رقابت با رقبا به شمار می رود چرا که در غیر اینصورت با وجود رقبایی همچون چین و افغانستان بازارهای صادراتی را از دست خواهیم داد.
انتهای پیام/