وی افزود: انتصاب مقامهای سیاسی تعریف خاصی دارد نه اینکه مدیران که غالباً باید افراد حرفهای و متخصصی باشند از نیروهایی با گرایش سیاسی خاص انتخاب شوند.
حسینی بیان داشت: نتیجه این رویکرد این است که تقریباً همه مدیران باید در صف طرفداران دولت باشند و هزاران نیروی نخبه، متخصص و توانمند اجازه حضور در سطوح گوناگون مدیریت کشور را ندارند به عبارت دیگر شایسته سالاری قربانی سیاسی بازی میشود.
وی ادامه داد: بنابراین میتوان با اطمینان گفت که کابینه دولت دوازدهم فراجناحی نیست و از یک گرایش سیاسی خاص انتخاب میشود و اگر افرادی از جناح سیاسی دیگری منصوب شوند باید دیدگاه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی همگام با دولت را داشته باشند.
وزیراسبق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: اصلاح طلبان پس از رایزنیهایی احساس میکنند علی رغم حمایت تمام قدی که در انتخابات از رئیس جمهور منتخب داشتهاند انتظاراتشان برآورده نشده و با واسطه قرار دادن افراد و ارسال پیغام آشکارا خط و نشان کشیده و با صراحت از سهم خواهی سخن میگویند.
حسینی افزود: از سوی دیگر مشاور رئیس جمهور و حلقه اطرافیان وی نیز کم و بیش به تعرض و کنایهها پاسخ میدهند و حتی در مواردی به تخریب اصلاح طلبان میپردازند و به نظر میرسد این کشمکشها تا زمان معرفی کابینه و رأی اعتماد به وزرا ادامه داشته باشد.
عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب در پایان خاطرنشان کرد: اصلاح طلبان، اعتدالگرایان و کارگزاران تمام تلاش خود را به کار گرفته و با اقداماتی میکوشند تا وزنه خود را در کابینه دولت دوازدهم سنگینتر کنند البته بعید است که روحانی تسلیم این فشارها شده و کابینه را به کسانی واگذار کند که اعتقادی به وی نداشته و از باب ضرورت با او همکاری میکنند.
انتهای پیام/