وی بیان کرد: در تولید علم کشورمان در منطقه اول و در دنیا جزو کشورهای برتر بوده و میرزاخانی های فراوانی در داخل و خارج از ایران وجود دارد .
دلیری افزود: با فرمان رئیس جمهور امریکا شرکت های بزرگ اعلام کردند که دانشمندان ایرانی را از دست نمی دهند و در صورتی که این فرمان لغو نشود از امریکا خواهند رفت.
معاون توسعه معاونت علمی و فناوری عنوان کرد: در سخنرانی های علمی دنیا بسیاری از آنها ایرانی هستند و این همان نبوغ علمی ایرانیان است اما متاسفانه یک ضعفی در فضای مدیریتی و آموزشی داریم و ما نتوانسته به درستی از نبوغ افراد مستعد استفاده کنیم .
دلیری تاکید کرد: آموزش های ما کاربردی نیست و استادان دانشگاهی مرتبط با صنعت نبوده زیرا درس های تئوری را به شاگردانشان آموزش می دهند.
وی ادامه داد: همه علاقه مندند که وارد کار دولتی شوند و همین موضوع باعث بروز مسائلی نامطلوب در کسب و کار می شود.
معاون توسعه معاونت علمی و فناوری افزود: استاد دانشگاه در خارج باید سابقه کار در صنعت و کارخانه را داشته باشد تا بتواند دانشجویان را تربیت کند و دانشجویان باید در حین تحصیل متناسب با رشته اش به فعالیت در صنعت بپردازد.
وی تصریح کرد: اولین دانشگاه کار آفرین صنعتی شریف است و در طول یک هفته یک هزار و 200 دانشجو وارد مرکز نوآوری می شود؛ فارغ التحصیلان این رشته کمتر به خارج از کشور می روند.
دلیری ادامه داد: دوره های استارت آپ (کمپانیهای نوپایی که راهکارهای جدیدی را برای حل مشکلات و مسائل موجود در دنیای فناوری مطرح میکنند) در کشور نیازهای جامعه را برطرف و برای دانشجویان شغل ایجاد می کند و معاونت علمی و فناوری مسیر را انتخاب و هموار می کند و احتمال متوقف شدن این نوع فعالیت ها صفر است.
معاون توسعه معاونت علمی و فناوری اظهار کرد: جوان ها بهتر می توانند در کارهای علمی و استارت آپ ها ریسک کنند و ماباید به جوانان اعتماد کنیم تا بتوانند مسیر رشد و ترقی را طی کنند.
دلیری گفت: باید پردازشی در کارهای دانش آموزی انجام دهیم تا آنها با فضای کسب و کار آشنا بشوند و من این قول را می دهم که حمایت همه جانبه از راه اندازی پژوهش سراهای دانش آموزی انجام می شود.
انتهای پیام/