وی با بیان این که شهید دوران یک اسطوره در نیروی هوایی است، افزود: این شهید ولامقام رکورد بیشترین پرواز را در دو سال نخست جنگ از آن خود کرده است و در عملیات بغداد نیز همانند دیگر عملیاتهایش جسورانه عمل کرد.
معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش اظهار داشت: شهید دوران بهترین الگو برای خلبانان، کارکنان و حتی جوانان ایران اسلامی است که در راه دفاع از کشور و آرمانهای خود از تقدیم جان خود نیز دریغ نداشت.
وی در ادامه گفت: در شرایطی که ما با رژیم بعث درگیر جنگ تمام عیار بودیم، صدام برای بهرهبرداریهای سیاسی و صدور بیانیهها علیه ایران و مهمتر از همه تحقیر سیاسی _ نظامی کشور عزیزمان، در صدد برگزاری اجلاس سران کشورهای غیرمتعهد در بغداد بود و از سوی دیگر، بارها اعلام کرده بود که آسمان بغداد کاملاً امن است و هیچ پرندهای جرئت پرواز در آسمان این شهر را ندارد.
امیر نصیرزاده ادامه داد: زمانی که دستگاه دیپلماسی کشور با تمام تلاشهای خود نتوانست مانع از برگزاری کنفرانس غیر متعهد در بغداد شود، ایجاد ناامنی در بغداد از طریق نظامی در دستور کار جمهوری اسلامی قرار گرفت و این مهم از توان هر نیروی نظامی غیر از نیروی هوایی ارتش خارج بود.
وی بیان داشت: شهید دوران و همرزمانش با یک عملیات جسورانه توانستند تا ضمن نا امن کردن بغداد، تأسیسات پالایشگاهی «الدوره» را هدف قرار داده و مانع از برگزاری نشست سران غیرمتعهدها در این شهر شوند.
معاون هماهنگ کننده نهاجا با بیان اینکه این عملیات نشان دهنده اهمیت قدرت هوایی است، خاطر نشان کرد: قدرت هوایی موجب تحمیل اراده خود بر دشمن است و در صحنه نبرد هر کدام از طرفهای درگیر بتوانند قدرت برتر هوایی را کسب کند خیلی از معادلات را به نفع خود میتواند تغییر دهد.
انتهای پیام/