وی با بیان اینکه مدتی طول کشید تا عدهای انتخاب رشته کنند و دچار تردید بودند، گفت: مجلس شورای اسلامی وارد این موضوع شده و ۲۰۵ نفر از نمایندگان مجلس با محوریت کمیسیون آموزش از دیدگاه دانشگاه آزاد اسلامی اعلام حمایت کردند و با دخالت رئیس مجلس قانون سال ۱۳۶۷ و هیئت سه نفره دانشگاه آزاد احیا شد.
ولایتی با بیان اینکه یک بار دیگر قانون سال ۶۷ در خصوص تایید رشتههای دانشگاه آزاد معتبر اعلام شد، تصریح کرد: این ابلاغیه توسط آقای امیدوار رضایی به وزارت علوم و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و سه نفر از نمایندگان این سه بخش باهم تصمیم یمگیرند و در نهایت دو رای از سه رای تایید میشود و از این پس برای تایید رشته محلها ما براساس قانون مجلس و شورای سه نفره اقدام خواهیم کرد.
رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: بنابراین دیگر نیازی به نظارت رشتههاو کدرشتهها از سوی وزارت علوم نیست و همواره این کمیته سه نفره معتبر بوده و قانون سال ۶۷ به هیچ وجه نقد نشده و به تایید معاونت حقوقی مجلس رسیده است، همچنین دستور رئیس مجلس در این باره نشان دهنده این است که این قانون و کمیته سه نفره که مسئول امضا و تایید رشتهها است؛ معتبر هستند.
ولایتی در پاسخ به این سوال که تکلیف فارغالتحصیلان سالهای گذشته که مدارک آنها را وزارت علوم تایید نمیکند چیست؟ گفت: این مدارک حتما تایید میشود و وزارت علوم براساس نظر مجلس شورای اسلامی موظف است این قانون را اجرا کند در غیر اینصورت از سوی مجلس مورد سوال قرار خواهد گرفت.
در ادامه فرهاد رهبر سرپرست جدید دانشگاه گفت: سرمایههای هر دانشگاهی نیروی انسانی، اساتید و دانشجویان آن هستند و ما برنامه ویژهای برای ارتقاء علمی این دانشگاه داریم تا در رقابتهای بینالمللی و در عرصه فناوری بتوانند رتبههای خوبی را کسب کنند.
وی بیان کرد: علم به تنهایی ارزش ندارد بلکه باید این علم به ثروت تبدیل شده و توجه به تجاریسازی، ریسک پژوهشگران و افرادی که دارای ایدههای خلاق و نوآور بوده از جمله برنامههای دانشگاه آزاد است.
انتهای پیام/