وی ادامه داد: از این میزان 594 میلیون، 512 هزار و500 تومان جمع کل فروش نمایشگاه و 314 میلیون ، 640 هزار تومان در قالب سفارش بوده است.
وی خاطر نشان کرد: در این نمایشگاه برنامه ریزی هایی در مسیر رشد فروش صنایع دستی در نمایشگاه صورت گرفت و آمار فروش جمع بندی شده، نشان از فروش نزدیک به یک میلیارد تومانی، تولیدات صنایع دستی استان و دیگر استان های کشور دارد که موجبات رضایت هنرمندان حاضر در نمایشگاه را فراهم نموده است.
به آفرین ضمن اظهار خرسندی از استقبال پرشور مردم گفت: طی روزهای نمایشگاه، شمار بسیاری از مردم استان و نیز گردشگران داخلی و خارجی از غرفه ها بازدید نودند که بسیار دلگرم کننده است.
وی با بیان اینکه برگزاری این نمایشگاه باعث تعامل بین صنعتگران و رقابت بین آنها میشود، افزود: شرکت در نمایشگاه باعث از بین رفتن واسطهها شده و صنعتگران میتوانند به صورت مستقیم به عرضه و معرفی تولیدات خود بپردازند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با بیان اینکه بطور میانگین روزانه 15 هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند، گفت: این نمایشگاه با استقبال بسیار خوبی از سوی شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان همراه شد.
به آفرین تاکید کرد: هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی تبریز میزبان هنرمندان چیره دست 29 استان کشور پهناورمان بود و در این نمایشگاه پنج غرفه برتر در بخش های غرفه آرایی، فروش، محتوا، حجم فروش و غرفه ویژه انتخاب شد.
انتهای پیام/خ
نمایشگاه ملی صنایع دستی تبریز